Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

K85a47r98e87l 49N40o26v87á89k

29. 8. 2020 11:41

Kdyby to bylo možné, tak nejméně 100x antikarma.

Taková slátanina, kdy autorka zastydla v době Starého zákona, Pannu Marii považuje za běžného člověka(prý nemá žádný vliv, ale duch mariánského kultu-nic takového neexistuje, resp. existuje pouze v představě autorky-je démonický, ovlivňující zejména autorčin menses;-D;-D;-D), po návštěvě bohoslužby jakéhosi Křesťanského společenství byla spasena ;-D;-D;-D, po pokoření se před bohem(jakým???) za chybné uctívání P.Marie a modlení se k jejím obrázkům(ona se modlila k obrázkům?;-D;-D;-D= naprosté nepochopení úcty K P.Marii a ke svatým) byla zázračně uzdravena, jasně ukazuje, že autorka propadla čistému sektářství, ačkoliv se zašťiťuje protestantismem. A z toho vyvozovat závěry o Mariánském sloupu a jeho působení dělá z autorky jasný případ pro doc.Chocholouška.:-)

0 0
možnosti
JN

J65o64s45e94f 87N87o44v95á87k

25. 8. 2020 19:13

Hmmm pani autorko, Vas pribeh s virou a menstruaci je zajimavy.

Nicmene ja jej vidim jinak - nejaka velmi mocna bytost Vas 18 let mesic co mesic mucila, protoze jste ji spatne uctivala (resp. jste krome ni uctivala nekolik mesicu v minulosti i nekoho jineho). A neobtezovala se Vam sdelit, co delate spatne a nechala Vas tapat. Ale hrozne Vas porad milovala.

Teprve po tech 18 lete a zapojeni pribuzenstva se Vam povedlo s tim udelat neco, co tu bytost uspokojilo a bolesti postupne ustaly.

A Vy jste one bytosti hrozne vdecna, ze uz Vam neublizuje a v nejake knize psali, ze po smrti uz Vas ona bytostt nejen, ze uz nebude mucit, ale dokonce Vam zajisti prijemnou vecnou existenci.

Vite, ja ale v takove bytosti vidim pysneho hajzla, ktery nema problem mucit lidi (z jeho pohledu jsou lidi neco jako pro nas treba mravenci) z celkem malichernych duvodu. A rozhodne takovou bytost nehodlam uctivat, nic uctyhodneho mi totiz na takove bytosti neprijde. Ono tech zajimavych cinu ona bytost jaksi udelala vicero, docela vede celkem totalni genocida vsecho suchozemskeho zivota (a pravdepodobne i sladkovodniho a slanovodniho zivota) zname take jako Potopa.

0 0
možnosti
JP

Paní blogerko, pokud jste sledovala dění při svěcení sloupu, nedošlo k žádné bohopoctě ani obětování zobrazené soše. Dík a sláva byla vzdávána Bohu, kterého snad znáte sama. Váš příběh o obtížích a nemoci je zajímavý. Stalo se Vám, jak jste věřila, to je dobré. Co je smutné a temné, je Váš omyl o jakési démonizaci maminky Ježíše. A Váš souhlas s vandalstvím ukazuje také omyl a nekulturnost tzv. evangelíků. To je ta hanba pro protestanty, dokonce údajní naši protestanti tehdy r. 1620 vyplenili chrám sv.Víta. Pro takové lidi je asi těžko pochopitelné, že vděční lidé po strašlivých útrapách obléhání děkují Bohu skrze jeho služebnici pannu Marii, která je jim blízká jako člověk nejbližší Boží trojici.

1 0
možnosti
MP

Dávám karmu už za odvahu načít toto téma na sekulárním fóru. Obnově stavebních památek fandím a tak sem to bral i u tohoto sloupu. Bohužel, hlasy, varující před triumfalistickou propagací mariánského kultu za podpory pseudokřesťanů jako J. Ovčáček či Petr Hájek, se nemýlily.

Jistá úcta k Marii je možná, bohužel nejste jediná, kdo po návštěvě katolického kostela ví mnohem více o Marii než o Ježíši a tím se s cílem křesťanské víry zcela míjí. Pro ty, kdo věří v existenci duchovního světa ( ostatní ať se laskavě nevzrušují ) dodávám, že falešné kulty ( astrologie, magie, léčitelství - a mariánský kult k nim kladu s otazníkem ) skutečně mohou vystavit jejich podporovatele ohrožení duševního i fyzického zdraví.

1 0
možnosti
ZS

Splácat dohromady menstruační trauma a sloup, vztyčený jako díkuvzdání za obranu města před Švédy, to je vskutku solidní výkon.

5 0
možnosti
Foto

A pro paní autorku hormonální trauma. Rv

1 0
možnosti
ZS

Ovšem následuje spasení, a to se počítá. To se i hormony dají ukočírovat.

2 0
možnosti
Foto

J85o98s15e22f 44B18á45r11t56a

18. 8. 2020 10:09

Chybí mi všechny ty pro a proti argumenty a zůstává m jenom pocit, že se mi tam ten sloup prostě líbí. V Ostravě máme něco podobného několik led, zapadá to tam a snad to nikdo neřeší.

4 0
možnosti
JZ

Chcete snad říci, že Pan Ježíš, neměl rád svoji matku Pannu Marii? Nevidím důvod, proč neoslavovat Ježíšovu matku. Sám mistr Jan Hus byl velkým ctitelem Panny Marie. :-)

8 0
možnosti
Foto

Ale ona má pravdu - Bůh je přece jen jeden. I kdybychom ho brali jako trojjediného, Marie se do toho schematu prostě nevejde.

1 2
možnosti
Foto

Ty bolesti se dají řešit hormonální léčbou

0 0
možnosti
Foto

Už abyste na ni také najela. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Pokud budeme abstrahovat od náboženské symboliky a významů, tak je nutné uznat tatp historická fakta:1) Jednou už tam Mariánský sloup stál, 2) proti jeho zboření se tehdy vyslovil Národní výbor.

3) Jakékoliv obrazoborectví bytostně nesnáším.

8 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->