Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená paní.

Jakožto ústečák si myslím, že mám tak trochu právo reagovat na to, co píšete. Kousek vylitého čehosi na zem není primární výsadou Ústí a i když nás to oba rozčiluje, tak si řekněme na rovinu, že tohle je pochybením hloupých jednotlivců.

Nehodlám se v dalším parném dni rozepisovat, ale osobně vidím problémy Ústí jinde. Pro mě jsou dva zásadní. Asi správně jste nakousla to, že si každý ke svému městu vztah vytváří. V Ústí je ovšem specifické to, o čem se nesmí v této divné době psát. A to, že sem kdysi komunisté sestěhovali skupinu obyvatelstva, která si nikdy nevytvoří vztah vůbec k ničemu. Nediskutujme o tom prosím. Prostě si v noci udělejte vycházku po Mírovém náměstí. Nejlépe sama. Rozhodně vám popřeji příjemnou procházku.

Druhou jsou pak Ústečtí politici. Pokud se podíváte na zpětná rozhodnutí od roku 89 dojde vám že je vlastně naprosto jedno, která strana zde volby vyhrála. Vždy se najde problém.

Proto si říkám, že by každý politik měl nést za svá rozhodnutí odpovědnost a ručit za něj svým majetkem. Někdy je totiž naprosto šílené, co ústecký politik dokáže se spřízněnou firmou podepsat. Příkladů bychom zde oba našli myslím dost a dost.

Ať je to příklad Hrbovického koupaliště. Zejména pozemků kolem něj. Díra na Mírovém náměstí. Pronájmy městských budov atd. Je toho opravdu hodně a jakožto ústečák pravidelně u voleb hledám někoho, komu bych dokázal věřit. Bohužel. Pokaždé se zklamu.

0 0
možnosti

J91i13r17i 55V32r81a36b39e62c

12. 8. 2020 16:00

"Odsunuli" jste si tam Nemce a ted tam mate holt "Cesky raj". Jako vsude v Sudetech.

0 0
možnosti

P46a60v89e52l 61S53i87t68a31ř

12. 8. 2020 17:56

Ty jsi asi hodně chytrý viď... Kolikpak je let? Protože my jsme si je neodsunuli. Odsunuli je Pražáci a vítězné mocnosti po 2WW. Nikdo z UL do toho moc nemluvil. Až na ty, kteří poslali část přes Labe. A ty tady mají pomník, ty němci.

0 0
možnosti

P82a34v39e81l 22S10i10t85a45ř

12. 8. 2020 14:29

Říkáte, že váš dům si najal na práci firmu... Tak si asi najal špatnou firmu... odfláknutou práci nebo bordel po ní můžete přeci reklamovat. To není apriori problém UL, ale problém špatného výběru a zodpovědnosti či neodpovědnosti zadavatele si toto ohlídat.

1 0
možnosti

Zdravím. Jako člověk , který se v Ústí narodil a žiji zde více než 49 let, musím opět konstatovat, že Aussig a celý bývalý Severočeský kraj, dnes Ústecký kraj (již bez liberecka) je absolutně ztracen a náprava v nedohlednu.... Již za komančů si zde soudruzi pouze kovaly ostruhy a zdrhli dál s vejš..... nejlépe do Prahy a po "hadráku" v roce 1989 tato životní, sociální a já nevím ještě jaká.... zoufalost pouze pokračuje...... jak jsem již několikrát psal na podobné články , či připomínky k Ústí a k příslušnému kraji.... Holt jsme drsný sever a tady u nás v Sudetech to není nic lehkého a jednoduchého....... Jsme totálně vyráglovaný kraj....a Aussig...... , .... kde je odhadem 30.000 cikánů a další přicházejí, tak to je konečná....... a asfalt...,.... tak to je to nejmenší, co mi v Ústí vadí....... Tak asi tak..... Hezký večer a lepší zítřky přeji.

2 0
možnosti

Bydlel jsem v Ústí 44 let, dokonce má rodná čtvrť je Předlice, ulice Prostřední, jak to tam dnes vypadá nemusím dlouze popisovat. Potom jsem se přestěhoval a žil cca 30 let na Klíši, výstavní část města, takové ústecké Dejvice, blízko do města, žádné paneláky, jenomže časem už to ani tam nebylo zdaleka idylické.

Dnes bydlím v Mariánských Lázních a ani tady to už není takové, jak si to pamatuji, když jsem tam kdysi před 30 lety jezdil do lázní. Ulice prázdné, spousta domů vybydlených, kromě těch co zrekonstruovali Rusáci, ale i ty většinou zejí prázdnotou. O práci zde rovněž nezavadíte, v tomto je Karlovarský kraj na tom ještě hůře něž ten Ústecký, malé platy, min. příležitostí, Plzeň, kde se dá něco kloudného sehnat (práce, zboží) hodinu cesty daleko.

1 0
možnosti

nelíbilo, jsou to lemplové

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->