Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to logické. Nemáme takové stromy, které by ústecké ovzduší přežily.

0 0
možnosti

vy jste se naštvala :-), ale rozumím vám, ono i v té praze je plno zakoutí, jako by zapomenutých, kde z různých důvodů to vypadá nevzhledně, ale nějak nám to nepřijde ...u nás jsou třeba investorem dávno skoupené objekty bývalých samoobsluh, u většiny z nich to vypadá určitě mnohem hůře než před rokem 89, byly tu velkoryse založené záhony růží, také nepřežili 90.léta. kdy pečovat o růže nebylo považováno minimálně za ekonomické ...dalo by se pokračovat...pak člověk vidí úpravy kolem muzea nebo třeba i náměstí míru a považuje to málem za zjevení, přitom by to mělo být normální

0 0
možnosti

I65v94a10n 86M69i15n15á60ř

15. 11. 2019 22:51

Zcela jsem zapomněl poděkovat paní Rebece za podnětný článek. Doprovodné fotografie jsou opravdu deprimující.

0 0
možnosti

I83v94a26n 69M65i50n92á76ř

15. 11. 2019 22:43

Totální betonování, dláždění a asfaltování českých měst je opravdu nepochopitelné. Přitom jsou to návrhy renomovaných architektů, kteří ve snaze po módní strohosti, uniformují centra měst, aniž by si uvědomovali, že již v mírně teplejších dnech se život bez zeleně - pro obyvatele stává doslova nesnesitelný.

Smutným příkladem je i současná vizualizace - budoucího pražského "Václaváku". Stromy tam sice zůstávají (ostatně byly tam vždycky), ale vydlážděný je do posledního decimetru. Není ovšem vůbec nutné, aby v jeho středu byly květinové záhony. Zcela by stačily - prosté zatravněné plochy. Rozhodně není nutné, aby se lidé na těchto památných místech - v letních parnech .. cítili jak v peci.

2 0
možnosti

Zato máte nejvíc mafiánů na km.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS