Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No s tím místem mám očividně jinou zkušenost než vy. Dle mého jednoznačně na místo vychází lépe netříděný odpad. A v případě, že nechcete chodit často do kontejneru tak pak ještě plast.

Ale pokud třídíte prakticky vše, tak je to (např. u nás) 2x koš 1x kbelík 1x taška, několik mističek.

V době kdy jsem odpad jak píšete "neseparoval" tak mi stačil jeden větší koš a jeden pytel na plast.

0 0
možnosti

naše rodina je takový třídič realista. Modrej, žlutej, zelenej, černej...ano. ale odmítám přemýšlet nad tím, jestli ten který obal je ještě modrej nebo už žlutej nebo černej. To a ́t si na lince přeberou. A biodpad ve městě považuji za naprostý omyl, alespoň v tom našem. nejprve dali hnědé popelnice domkařům, tam bych to ještě chápal...odpad ze zahrad. ale pak je dali i k panelákům. A zejména v létě je to chuťovka...smrad na desítky metrů jak v silážní jámě, hejna vos kolem

0 0
možnosti

Vzdycky jsem tvrdil, ze ochota tridit obal je neprimo umerna ctverci vzdalenosti kontejneru na trideny odpad od bydliste, ale je fakt, ze nekteri by netridili asi ani v pripade, ze by meli otvor pro separovany odpad primo nad kuchynskou linkou. Navic neexistuje rozumne reseni, jak k tomu lidi donutit. Snad jen osveta, coz je beh na dlouhou trat.

0 0
možnosti

P65e10t22r 65S94k81á93l61a

9. 10. 2019 9:54

Tou vzdáleností bych si nebyl tak úplně jistý. Jsou jedinci, co nelitují námahy odvézt různé haraburdí po lesní cestě a vyklopit do mechu místo toho, aby to odvezli do nedalekého sběrného dvora. Tady asi osvěta nepomůže.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS