Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Pěkný článek, i když se smutnící zpovědí. Za budoucího romantika Vám posílám pomyslnou kytičku.V

Bohužel, dále už musím být mužsky věcný. Kdyby jsme si tento svátek přirozeným šířením osvojili, nic proti; pozitivních projevů - lásky, není nikdy dost. Vím však, že se o propagaci silně zasloužil květinový byznys a to je mně trochu proti srsti.

A ještě z jiného, smutnějšího soudku - někdo to již zde zmínil: 14. únor, speciálně v Praze, by měl být spojen se vzpomínkou na zbytečně mrtvé po nesmyslném americkém bombardování - stovky civilních obětí. Kromě hloupých výmluv, nevím o tom, že by se k tomu Američané hlásili. Svátek sv. Valentýna by neměl tuto událost, speciálně v Praze, odsunout do trvalého zapomnění.

Ale jinak přeji i bez svátků hezké dny.

0 0
možnosti
Foto

Vzít si příklad z církve svaté, tak se přehodil svátek Valentýna na 8. března.

0 0
možnosti

1. máj tu nevýhodu, že hrozí zvýšené riziko srážky s blbcem.

A navíc se mužům, kteří neslaví Valentýna, můžu strašlivě pomstít:

Zjistím si jména a adresy kamarádek, kolegyň a ženských příbuzných manželky či partnerky dotyčného muže a po dohodě s jejich polovičkami jim pošlu drahé květiny (několik tisícovek za kytici). Nejen, že je to naprosto legální, ale i lacinější, než zprostředkovatel úmrtí bez jakýchkoli podezřelých okolností (špičkový nájemný vrah).

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Evillaugh.ogg

0 0
možnosti

Jsem z obchodu. Vtloukáno do hlavy, že pokud neníOdbyt - Nemá smysl ani vyrábět. Pak zlatý socialismus - Peněz bylo více jako zboží - skoupí se vše! Přesně teď! je pro Obchodníka šílené období. Vánoců konec, povánoční slevy podobně - Do Jara - kolekce, je daleko! Zimní obuv, ošacení jde už zřídka. Řada známých - obuv - (malé krámky), mají cíleně zavřeno. Co teď - Jak zákazníka k útratě pobudit? Chvála bohu, už tam stgojí ve dveřích! Kdo? No přece Valentýn ! ... Chvalme jej ...

Ze života říkám - Pokud se člověk řídí kalendářem - Narozeniny, Dušičky, Zamilovanost - Je to Totálně blbě! Občane, všeho nechej! Ty, na které jsi kašlal celý rok - Kalendářně oblaž ! ... Ba,ba - Pak obchod dobrý. Nu, codělat - Dnes je zase Zboží více, jako těch peněz ... :-)

0 0
možnosti

Totéž by se dalo říci o památce zesnulých.

1 0
možnosti
Foto

Já strašně nerada čekám na nějaké svátky. Když chci někoho potěšit, projevit mu přízeň, udělám to hned. Svátky či jakkoliv významná data v kalendáři vůbec nesleduji. Ono jich tam je stejně příliš málo.

1 0
možnosti

Odpověď na otázku v textu. Neslavíme, tohle totiž není žádný náš svátek.

0 0
možnosti
Foto

R^jsem také romantička a nevidím sebemenší důvod proč dnešní svátek ignorovat-tak přeji všem ať si to krásně užijí:-)VR^

1 0
možnosti
Foto

Zdravím svou kolegyni blogerku! :-)

Naprosto souhlasím!

Však už si to plánuji! Romantická procházka a pak si koupím svou oblíbenou bonboniéru a večer strávím u nějaké krásné romantické knihy nebo podobně laděného filmu. Svíčky...

Krásného Valentina všem! V V V

0 0
možnosti
Foto

Pěkný den, pane Šostý,

moc veselé psaní to dnes nebylo, já vím, ale co se dá dělat. Ale vymýšlet si nebudu.

Díky za karmu.

Přeji krásný den, H. R. Šiander

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS