Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozumím vašemu postoji i názorům nicméně je to složitější. Nejenom v tržní ekonomice totiž fungují zákony nabídky a poptávky. A pokud je mi známo existuje spousta vysokoškolsky vzdělaných žen a dívek, které dělají společnice těm, kteří mají potřebu najít spřízněnou duši. Najít atraktivní a inteligentní společnici není totiž vůbec jednoduché (a to ani nemusí dojít k sexu). To je však jiná kapitola. Nejde tedy jenom o matky s dětmi, které nejsou schopny si najít "normální" zaměstnání. Osobně jsem pro, aby jejich příjmy byly řádně zdaněny a neodehrávalo se to všechno v šedé ekonomice...

0 0
možnosti
Foto

J80a55n 53Š30i21k

24. 11. 2018 21:41

Děkuji Vám za perfektní článek. Oceňuji, že dokážete říci, že prostituce správná není a zároveň prostitutky nesoudíte. Nejvíce se mi líbí pasáž o odpuštění. Kdybychom byli odpuštění schopni i v jiných oblastech lidského života, náš svět by byl o mnoho lepší. Přeji hezký večer

0 0
možnosti
Foto

Jasně, víra a odpuštění. Myšlena ta víra, která zavraždila a upálila víc nevinných lidí než cokoliv jiného včetně moru a světových válek? Odsudky těchto věřících mne opravdu dojímají...

0 4
možnosti

J15o77s52e98f 94P59o98t69r

24. 11. 2018 20:23

Pane Aberle nesmíte všemu věřit a hlavně se musíte zbavit papouškování myšlenek socialistických politruků. Reálný socialismus byl náboženským hnutím, a hnutím mimořádně žárlivým na jiné myšlenkové proudy, zvláště na křesťanství, Svoje oponenty hubil fyzicky na popravištích, v gulazích, ve vězení a ostatním o to více vymýval mozky tzv ideologickým bojem, t.j. házením nepravdy, polopravdy a lží.

Ta vaše "víra, která zavraždila a upálila víc nevinných lidí" je právě jen a pouze papouškování myšlenek tlustých, zpocených, propadlých alkoholu, práce se štítících socialistických politruků

1 1
možnosti

J13a75n 43P81a45v43e20l

24. 11. 2018 11:58

Velmi se mi líbí slova teologa, spisovatele a překladatele Dana Drápala, který ve své knize „Vztahy, sex, rodina“píše o studu a soukromí: „Pro člověka je přirozené, že chrání své soukromí, a to soukromí jak své vlastní osoby, tak své rodiny. Emocionálně zdravý člověk ví, že sex je soukromou záležitostí. Nejen že nepotřebuje svůj sexuální život jakkoliv zveřejňovat, ale takové zveřejňování mu je navýsost nepříjemné.“

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689154

Jo, teologové (fanatici) jsou ti nejpovolanější k pochopení lidských emocí a motivací.

Co se týče samotné prostituce, odpověď je absolutně klasická. V perfektním světě by neexistovala. Svět není perfektní. Jsou prostitutky, a je jich menšina, které do toho spadly díky dluhům či jiným vážným problémům. Většina z nich si dala na jednu stranu vah práci za kasou, na druhou stranu prostituci. A vyšlo jim, že prostitucí se uživí mnohem lépe. Jsou ženy, které jdou raději za kasu v supermarketu.

Nejlepší řešení by skutečně byla legalizace. Nikdo by se nemusel skrývat, nebyly by velké daňové úniky, nenapojoval by se na to další zločin.

0 1
možnosti

J80o74s66e29f 10P43o77t98r

24. 11. 2018 20:31

Pane Pavel,

přečtěte si pořádně text a dozvíte se , že ne menšina, ale 60% prostitutek jsou matky dětí, které nemůžou jinak uživit. A nevyšlo jin, že se prostitucí uživí lépe, ale že mají vysoký pocit viny. Té viny se nezbaví ani legalizací, vina vyplývá z lidské přirozenosti, nikoliv z legislativních opatření.

0 0
možnosti

Pro bezbožníky či ateisty je normální dělat hříchu reklamu a není to jen prostituce žen, ale i další nešvary zdegenerované společnosti.

je přece psáno: Tupec má potěšení ve zvrhlosti, rozumný zase v moudrosti.

Vidíme legalizaci práv homosexuálů a leseb, kteří si neví se svojí úchylkou rady, tak se jí snaží zlegalizovat; vidíme závislé na narkotikách v tom stejném stavu, tak se snaží zlegalizovat výrobu konopí a marihuany....

A za tím vším je obrovská svévole a nadutá pýcha bezvěrců, kteří si pod sebou řežou větev a hlásají, že je to jejich hobby a standard života a podle toho to všechno pak vypadá..

Opravdu je to ovoce toho, k čemu byly poslední generace vyrůstající v této zemi vedeni/nevedeni. Je to lidská bída a rozklad všech hodnot.

1 0
možnosti

K13a53r35e60l 49J94a27n59d74a

24. 11. 2018 11:46

Hluboký pocit viny ... no, ten je ale vyvolán právě tím, jak se na prostituci dívá společnost. A ta se na ní dívá pořád církevníma očima. Placený sex je pro klienta zábava, pro prostitutku práce. Když přestanete myslet černobíle, jaký je tam pak rozdíl od návštěvy koncertu nebo sportovního utkání?

0 0
možnosti

Oni Ti lidé, co zde žijí v ČR, chodí do nějaké církve? Myslím, že v naší zemi navštěvuje modlitebny a kostely tak 1% vší populace...

To asi nebude tím. Možná to bude tím, že v dalších 80% obyvatelstva jejich svědomí není dosud tak porušené či otupělé vůči hříchu a zlu, že si myslí, že tohle je špatně...Nebude to tím, že to Bůh s „ateistickými” Čechy ještě nezabalil?

1 0
možnosti

Ze svých životních zkušeností vím, že jsou také ženy (a není jich zas tak málo), které po sexu ( a také po dobrodružství) touží; a to velmi. Pocit viny zůstává, ale je asi na úrovni, neměl bych sladké, ale jsem slaboch. Z titulu nevěry se jim rozpadl 2. nebo 3. vztah, zůstaly děti - různě zaopatřené (tady by pocit viny měl být největší) a prostituce je pro ně zabíjení páru much jednou ranou.

To není popis nejsilnější skupiny, jen příklad, že těch příčin, proč ta která skončila u prostituce ( někdy jen na čas ); samozřejmě, že to zastřešují různě velké a různě závažné ekonomické potřeby.

0 0
možnosti
Foto

Prostituce je daleko morálnější zaměstnání, než zaměstnání politika.

3 0
možnosti

J25o48s15e28f 74P56o34t65r

23. 11. 2018 17:44

Hrozný, nejdůležitější údaj 60% prostitutek jsou matky s dětmi, které tím živí. Jasný údaj o tom jak hluboko klesla naše společnost. Ne vláda, ale společnost. Vlády by jistě bez problémů finančně podpořila samoživitelky, které na to nemají. Jenže toho by okamžitě využili vychytrálkové a počet falešných samoživitelek by se lavinovitě šířil v přímé úměře s poklesem morálního povědomí.

I tak si myslím, že skutečné státotvorné strany ANO,ODS, Piráti .... by tuto alarmující skutečnost měli považovat za nejdůležitější úkol a ne krást a pak vést mezi sebou žabomyší války.

2 2
možnosti
Foto

Na samotném řemesle prostitutek nevidím nic špatného. To špatné je v pasácích a v jejich zákaznících. Stejně jako kuchařky ukojí hlad po jídle, hudebnice hlad po kulturním zážitku, masérky uvolní svalovou ztuhlost, tak prostitutka pomůže uklidnit libido. Pokud by kontakt probíhal ve vzájemném respektu jako v jídelně či masérně je to poskytování podobné služby.

1 0
možnosti

J66o64s61e75f 19P35o29t76r

23. 11. 2018 18:40

pane Bicero,

poposedněte si, sedíte si na kabelu. Autorka jasně několikrát zdůrazňuje, že mají hluboký pocit viny, na př. jako použitý toaletní papír. Článek není o tom jak pomáhají národnímu hospodářství tím, že snižují libido mužů, ale jak jejich pocity jsou strašné.

Ale nebojte se, už se blýská na nové časy. Objevují se robotické sexuální pracovnice. Zapojí se do sítě, jsou neúnavné, nebudou mít pocit viny, jen se budou muset občas čistit. Tak se jistě dočkáte!

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS