Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miliardáři jsou pro nás obyčejné lidi mystérium asi jako černá ovce nebo bílá vrána. Bill Gates, Kellner a tak...dále. Ale česko-slovenský miliardář nám předvádí , jak to je s jejich duší, mentalitou, myšlenkami doopravdy.- A není to občas žádná sláva, někdy ano - když se třeba zřekne platu poslance nebo premiéra nebo se pochlubí, že má fe Francii restaurace atd. Věci všednodení se ale v rodině miliardářově zdá se řeší ad hoc a vezme se za své třeba šikovnou rusko-českou rodinkou, kde jeden z páru je psychiatrička a druhý šofér Agrofertu, co může být i pečovatel o syna, který "zlobí" resp. má prý nějaké psychické potíže - možná má paranoidní stavy, že ho někde chce unést na Krym???? Člověk si holt musí poradit v každé situaci - a to je podstata podnikatele, moderního kapitalisty čili úspěšného západního jedince.

0 0
možnosti

Těžký život tvrdého byznysmena.R^

1 0
možnosti
Foto

Souhlas. Mne velmi zaujali i pánové Brabec a Faltýnek. Připomínali mi včera sovětské sochy. Ale mluvící. Není mnoho duševních onemocnění, která způsobují, že verbální projevy pacientů postrádají racionální základ. Dokonce i lidé trpící schizofrenií či bludy jednají a komunikují smysluplně, když nejsou aktuálně v psychóze. Hyenismus tedy rozhodně není, pokud se dva novináři chovají slušně a požádají o rozhovor člověka, který že zřejmých důvodů vykazuje logicky znaky duševní nepohody. Hyenismus by se možná dala nazvat naopak snaha diskvalifikován takového člověka vnucováním představy o jeho iracionalitě či dokonce nesvéprávnosti .

6 1
možnosti
Foto

Není mnoho duševních onemocnění, která způsobují, že pacient považuje normální lidi za sovětské sochy, ale mluvící....

BTW čím se taková sovětská socha vyznačuje?

1 0
možnosti

Váš upřímný ženský pohled na konání premiéra je pochopitelný, bohužel z pohledu superegomaniaka jde o zvrácený názor, který je součástí kampaně proti dokonalé osobnosti. To si uvědomte, až zde budete číst některé kultovní komentáře.

2 3
možnosti
Foto

Pěkný den, pane Kučero,

děkuji za Váš názor.

Pro mě je zajímavé sledovat premiéra Babiše i z hlediska PR a reklamy, kterou si dělá a jak masíruje veřejnost a jeho mínění, když mediálně vystupuje. Je to mistr manipulace! Fakt to s médii "umí"!

Ale obávám se, že mnoho lidí mu to uvěří...

Ostatně proč tolik procent lidí stále volí ve volbách hnutí ANO? Toto je odpověď. Vynikající PR, reklama, marketing, ale ostatní? To fakt pokulhává.

Mějte se pěkně, H. R. Šiander

4 1
možnosti

Dlouhé a vlekoucí se vyšetřování kauzy Čapí hnízdo je pro nás, čtenáře, často nepřehledné a matoucí

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687659

Ano, máte pravdu, jinak byste se nedopustila hned několika značných nepřesností.

Babiš jr. v době, kdy vlastnil ČH, byl zdráv, onemocněl někdy před 3 lety, to již vlastníkem nebyl. Za další Babiš jr. je ve Švýcarsku, nikoliv zdráv, ale nemocen. A lidi s bipolárkou pokud jsou kompenzováni a v remisi, tak normálně fungují, takže není důvod, proč by nemohli být zaměstnáni nebo mít nějakou funkci ve firmě ;-)

3 0
možnosti
Foto

Pěkné odpoledne, pane Bryknare,

děkuji za Váš příspěvek, ale nemyslím, že bych se dopustila několika nepřesností.

Jestliže je Andrej Babiš mladší tři roky nemocen, pak mi to přijde již dlouhodobé (možná Vám ne). Takže jde o úhel pohledu. Ostatně sama v článku píši, že krátkodobým onemocnění je třeba rýma, která za pár dnů odezní, ale bipolární afektivní porucha je nemoc na celý život.

Jistě, takový člověk může normálně fungovat, pracovat, stěhovat se, cestovat atd., ale bere léky, které ovlivňují jeho psychické funkce, tedy i rozhodování, zpomaluje reakce, ovlivňuje emoce. Stačí si přečíst informace o těchto lécích a jejich negativní dopady na fungování celého člověka.

Nevím, co jste studoval Vy, ale já jsem studovala na vysoké škole jak psychologii, tak psychiatrii. Opravdu o tom něco vím.

Přeji příjemný den, H. R. Šiander

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS