Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší část z tohoto blogu: Byl to gentleman. Nikdy by si nedovolil kouřit v mé přítomnosti a nikdy by mě o to ani nepožádal.

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=662464

;-D

2 0
možnosti
Foto

Paní Šianderová, Vy jste zvláštní masochistka, Vás to týrání sebe sama baví, abyste měla o čem psát. Netvrďte mi, že na prahu čtyřicítky s tolika vzděláními a profesemi nemáte na lepší bydlení než sklepní byt v Ústí. Tam dýcháte i bez okolních kuřáků polovinu Mendělejevovy tabulky. Pokud to myslíte se svým zdravím vážně, jako doma píšící svobodná profese si kupte domek na vesnici, ideálně nesousedící příliš blízko s někým jiným a budete mít svatý klid a zdravější plíce.

6 0
možnosti

Milá chytrá paní. Zkuste začít s kampaní u Pirátů, kteří žádají legalizovat Marihuanu, která se podle mých chabých znalostí hulí. Kouření této rostliny je zatím zakázáno. Nebo to je zase takové plácání jedné věčně studentky, která sice nic zatím neudělala, ale snaží se být zajímavá?

1 0
možnosti
Foto

jo, jsem bývalý kuřák, pět let nekouřím, nestojí to za to

0 0
možnosti

J71i86r17i 94T63i32c71h14y

13. 5. 2018 5:49

Pani, vy jste si zavarila! Uz to vidim, jak do vas budou kourici "demokrate" sit! Mimochodem, pokud chce nekdo videt pokrok v odstraneni koureni, podivejte se na zakony a vysledky v USA a Kanade. Az na to, ze ted zacina v Kanade vazne ohrozeni, protoze ten sasek nahore, Trudeau, bude legalizovat marihuanu, s predvidanymi i nepredvidanymi nasledky.

1 0
možnosti

vás bych chtěl mít za sousedku

2 0
možnosti

Paní ŠianderOVÁ, článek je sice zajímavý, ale moc dlouhý a obsahuje nepravdy!

3 0
možnosti

:-)......Vzácná paní autorko! Nerad Vám budu brát Vaše přesvědčení o škodlivosti kouření, ale......KOuřím...mírně s krátkými přestávkami,(zápal plic, angina), od 15 roků, jak jsem se dostal z dohledu rodičů. Alkohol od téže doby, mohu říci pravidelně, ale v mírném množství. Denně, pokud nesedám do auta, ale jak dojedu domů hned naleju kelíšek něčeho dobrého. Slivovice, tulamore dew a podobné! Když se trávit, tak dobrým jedem. Pivař nejsem, v hospodě si dávám malé pivo.

Ono je to všechno složitější, reklama je mocná kouzelnice. Jezdí u mně,(na koni), jedná dáma co dělá výživovou poradkyni. Probíráme to.

Kdyby to fungovalo, jak praví reklama, museli by nás ve stovce dotloukat, abychom tu nestrašili. Bohužel...opak je pravdou. Za 14 jsem absolvoval čtyři pohřby, Všichni podstatně mladší než já. Nežili jako asketové, ale jinak velmi střídmě.

Před rokem mi umřela kamarádka, 36 roků, 4 děti, nikdy nevykouřila cigaretu, rakovina plic.

Jak se dělá ta statistika, kterou se oháníte. To každého umrlého pitvají a poznají perfektně, že umřel kvůli tomu, že kouřil? Jsou to báje.

Každý máme nějaké zděděné geny a jak říkám, někdo má štěstí, někdo smůlu. Já mám pořád štěstí. Ti mladí, co odešli na věčnost přede mnou, měli prostě smůlu! Tak funguje život! !!!!!!V

5 1
možnosti

Já opravdu žasnu, jak si feťáci selektivně hledají konkrétní případy, aby tak pro sebe popřeli jak statistiku, tak mnohonásobně potvrzený lékařský výzkum. A pokud i k tomuhle dokážou cigarety jinak často inteligentní osoby donutit, jsou pro mě o to děsivější drogou.

7 0
možnosti

Paní autorka má ve svém příspěvku velké lži. První se týká například toho, že za komoušů a z počátku devadesátých let to bylo lepší. Nesmysl - za komoušů a také po revoluci bylo běžné, že kouřili žáci šestých ročníků ZŠ. Až jsme se jako ČR začali přibližovat západu, tak počet kuřáků se snižoval. To samé platí o potratech.

6 0
možnosti

Je to divná závislost. Čert vem zdraví, svět je nezdravý, ale proč má někdo potřebu provozovat něco tak odporně smradlavého? Existují dýmky, doutníky, tabáky, které voní. Dražší cigarety, po kterých se vám nezkroutí obličej, když kolem kuřák projde. A když na to někdo nemá, nemá kouřit.

1 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->