Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šířící se antisemitismus v Německu.

Ano prave o tom byl porad na BFS. Statni zastupitelstvi kvuli nemy vysetruje ( Babisovi nepratele by napsali trestne stiha.) predni funkcionare AfD.

0 0
možnosti

Nevím, jestli bylo rozumné pro váš článek o antisemitismu v ČSR zvolit jako ukázku vyprávění o tom, co se stalo v Žatci poté, co byla část ČSR, v níž se Žatec nachází s laskavým souhlasem západních "spojenců" věnována hitlerovskému Německu.

0 0
možnosti

Ještě jsem se s tím nesetkal.Šíření poplašných zpráv.

1 1
možnosti

J47a89r12a 63R19a33n49k

17. 2. 2018 4:39

Zvlastni, pane Dvoraku, zrejme sledujete pouze ceske zpravy, antisemirismus se siri po cele Evrope, zvlaste po americkych volbach, do kterych se jak se brzy dozvite, az Vam to nekdo prelozi, nasackovali na FB a twitter hackeri a hadejte z ktere zeme.....

Po strileni v americke skole v Parkland/Florida se dnes ozval R. Rosenstein a potvrdil to, co jsme vsichni vedeli.

0 0
možnosti

A možná byste měla zmínit, jakou hrůznost spáchal Okamura. Co vím, tak akorát o (cikánském) pracovním táboře řekl, že to nebyl žádný koncentrák a že tam byl režim naprosto nesrovnatelný se skutečnými koncentráky.

Měl pravdu.

(Vy se nestydíte chtít po něm, aby "se šel zakopat" jen proto, že - byť nepříliš vkusným způsobem - konstatoval holou pravdu? )

4 1
možnosti

Když si Němci úmyslně dovážejí antisemity, antisemitismus v Německu samozřejmě roste. A poroste až do té doby, než někdo nechá přistavit na nádraží dobytčáky a do nich dá nekompatibilní hosty nahnat.

4 0
možnosti

Šířící se antisemitismus v Německu je naprosto logický. Jinak tomu ani být nemůže. Kdyby se například v Polsku rozhodli, že nebudou dovážet jiná osobní auta než značky Škoda, naprosto logicky by jejich podíl v automobilovém parku Polska narostl a úměrně tomu i počet servisů, specializovaných na tuto značku.

3 1
možnosti

Ja teda marne hledam ve vasem prispevku jakoukoliv logiku.

1 0
možnosti

J29a46r51a 52R26a66n31k

15. 2. 2018 19:48

Dik za clanek, Rebeko. Bohuzel se tomu deje i v zemich V4, zapadni media o tom pisi celkem casto v posledni dobe. Chodim obcas do zdejsiho Zidovskeho centra (skutecne se tak v anglictine jmenuje), je to castym tematem.

0 4
možnosti

I v Mnichove se to tak jmenuje.

http://www.muenchen.de/sehenswuerdigkeiten/orte/1213483.html

A jestli se nepletu, financovalo to tenkrat mesto.

1 0
možnosti

Rv Ne, není podobný tomu ve 30. letech v ničem. Nevychází totiž od Němců - a spojení s Okamurovým výrokem k táboru v letech už je vyloženě vykonstruované. :-P

8 2
možnosti

Byl jsem obviněn z antisemitismu panem Bangou a i dalšími. když si ovšem přečtete mé blogy, poznáte, že dokáži rozdělovat různé druhy náboženství, odnoží atd. problém je v tom, že většina paušalizuje, nebo vše háže do jednoho pytle. V Německu vnarůstá počet obyvatelstva, která je sice původem semitská a rozhodně ne původem německá, tedy germánská. Ach ty pasy. Nejenom palestinci nenávidí židy a ani se tomu v celku nedivím, od mala tito lidé vyrustají v pěstěné nenávisti, nehledě na to, že dokonce i sami semité, tedy židé participovali na holokaustu a to je problém, protože tohle prohlásit znamená, že se okamžitě stáváte antisemitou.Ale víte co? S křesťanskou pokorou to přijímám, ale neustupuji:-)

2 2
možnosti

Jak participovali židé na holokaustu?? 8-o

1 0
možnosti

nejenom že jsem vám dala kamru, ale při čtení jsem si uvědomila jednu další souvislost: myslím, že víc než polovina Čechů by nedokázala vyjmenovat 20 a více členů své široké rodiny - protože široká rodina je tu už přes 60 let cíleně likvidována. A proto také necítí sounáležitost s ostatními, nebo ť znají jen historii i současnost jen několika málo lidí, tudíž často nevědí (či nevěří) co se děje...

2 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS