Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U zmíněné věkové kategorie jsou normální celkem velké výkyvy. Já byl někdy ještě kolem 15 -16 let přesně takovej jak píšete. Kost a kůže. V 17 díky fyzickým aktivitám byl ze mě svalovec. Když jsem šel na vojnu, kamarád mě považoval za zdatného pijáka piva, pupek jsem měl jak soudek. Během měsíce jsem byl zase celkem slušně osvalený a hubený, shodil jsem 10 kilo. Až po vojně se vše nějak ustálilo a pár kil jsem přibral až po 40.

0 0
možnosti
JP

Takovou hloupost jsem už dlouho nečetl. Myšlenkou je, že čeští kluci jsou hubeňouři? Podle OSN jsme nejobéznější národ v Evropě a jedním z nejobéznějších národů na světě, takže je to jen váš dojem. Statistická fakta hovoří o pravém opaku. Poukazujete na to, že se to týká zejména kategorie 12-20 a zároveň pochybujete, jak by takoví zvládli fyzicky náročnější práce. Někde v Saudské Arábii by to asi byl problém, tady je dětská práce zakázána, protože jsou to prostě jen děti ve vývinu a je neetické, pro jejich zdraví neprospěšné je nechat dělat fyzicky náročnou práci. Pak ten styl oblékání. Slyšela jste už o termínu "unisex"? Většina dnešní street módy je "unisex" (může si to obléct holka i kluk). Možná se vám líbí chlapi ve volných kalhotách, dnešní styl oblékání je jiný. Volný kalhoty byla móda možná v 90. letech, dneska je to dávno out.

2 0
možnosti
DS

Obávám se, že jste blog vůbec nepochopil - domnívám se, že je textem myšleno, že pubertální chlapci všeobecně a celosvětově v posledních pár letech zdůrazňují svou subtilnost a štíhlost (a můžou mít třeba trochu pupky, ale hlavně aby působili co nejhubeněji, co nejštíhlejší nohavice a nejupnutější rukávky, aby bylo vidět, že postrádají svalstvo). Nikdo neřeší jejich skutečný BMI, ale vzhled!

A fyzicky náročnější práce jsou občas potřeba i v rodině, má to snad oddřít otec sám, když má skoro dospělého kluka? Proč by jako patnáctiletý kluk nemohl třeba pomoct s pneumatikami, posekat zahradu, podržet nábytek nebo vymalovat? Taková fyzicky náročná činnost je naopak PROSPĚŠNÁ a POTŘEBNÁ a nikoli jak vy tvrdíte, že je neetické a pro jejich zdraví neprospěšné dělat fyzicky náročnou práci! Vždyť i jako děti jsme při těláku museli posilovat s medicimbály, od prvního stupně! Nehledě na to, co jsme museli dělat doma (zvláště ti mimopražští, já maximálně zametala pavlač, jedině na chatě mě prarodiče zapřáhli, ostatně jako asi všechny děti mého věku), na povinných brigádách, ve škole při dílnách a podobně - jedině fyzická námaha přeci zajistí správný vývoj svalů... Bez námahy svaly atrofují.

1 1
možnosti

Tak přidám z pohledu jednoho hubeňoura, ikdyž asi né takového jakého popisujete. při 185 jsem z z 85 kilo zhubl na 75 (místy až 72) , právě kvůli nočním směnám a dvanáctihodinovému provozu. Na noční je vůbec nejlepší jíst pomálu, jídlo ve 2 v noci jen unavuje. To že má člověk víc energie, když nejí maso není nic nového. Celkově mám po zhozu daleko více energie, chuti do života, výdrž, lepší kondici. To, že sem hubený ? To je problém těch, kterým to vadí. :-)

7 0
možnosti

Ještě dodám, že po několika půstech mi úroveň energie přes den vzrostla na tolik, že jsem téměř úplně přestal pít kafe, už ho nepotřebuji. Člověka to akorát rozkolísá. Ale samozřejmě tam vstupuje spousta faktorů, né jen kafe, půst a váha. To jen aby jste si nemyslela, že všichni hubení musí být chcípáci.

2 0
možnosti
MS

Já si zase říkám, co s těmi mladými holkami je ? Hodně jich má zadek jako almaru, tlusté stehna, nohy do "x" a ještě na sebe narvou těsné džíny, aby to všechno zdůraznily. A přitom do těch mobilů čučí úplně stejně, jako jejich klučičí protějšky. :-)

12 0
možnosti
JZ

tak to už je horší.

0 0
možnosti
JH

Kluci, pokud nejsou zatížení geneticky nebo nežerou jako prasata, jsou v pubertě hubení a většinou jim to vydrží, dokud nezačnou během 25-30 věku stárnout. Navíc, současná generace je průměrně mnohem vyšší než ta předchozí, což opticky taky dělá hodně. Kritizujete tu vespolek mladou generaci a společnost, ale může za to matka příroda, nic víc. Řekne vám to každý doktor.

2 0
možnosti
Foto

Ahoj, Beky. No jak bych to řekl... prostě se dnes chlapci málo hejbou...

1 0
možnosti
PM

Nejen to hejbání. Oni jsou děsně rozežraní-jakože tamto nejí a tamto taky né....

0 0
možnosti
PH

A nemáte nerealistickou představu mužského ideálu?:-P

0 0
možnosti
Foto

Co je nereailistického na 180 cm a řekněme 87 kilech...?8-o

1 0
možnosti
JZ

Za sebe: matka mi říká, že jsem suchý, a pár lidí, třeba jako šéfová v práci, taky. 188 cm, 82 kg. Jsem docela tenký. Čím to je, nevím, to je spíše téma pro nějakého fyzioterapeuta nebo někoho takového. Jím docela zdravě, dost bílkovin i vlákniny, na snídani každý den zeleninový salát, velkou porci, vejce, k tomu klidně i čtvrtku čerstvého chleba, ten mám hodně rád. Na oběd jsem před chvíli sežral 400 g bramborových placků (tři placky po 130 g). Na svačinu pomeranč a mandarinku, večer pak fazole s klobásou, velký talíř. Jendou za tři dny sladkost, zhruba. Každý den pivko, o víkendu kolem osmi piv a i v neděli tak ty dvě tři piva bouchnu. Za měsíc dohromady cca 70 piv. Rád chodím pěšky, každý den v průměru tak těch 6 kilometrů nachodím. Nejezdím výtahem, chodím po schodech, denně asi tak pětkrát vyjdu pět pater do kanceláře, musím tam totiž za den několikrát. O víkendu na pár hodin na kolo. No a stejně jsem hubený,až to prý hezké není. Přitom BMI index v pořádku, z lékařského hlediska mám zcela normální hmotnost. Fyzická stránka taky není nejhorší - nevím, kolik toho uzvednu, ale jsem třeba schopen na pár dní s dvacetikilovým batohem na přechod horského hřebene. Takže z mého hlediska je vše v pořádku. Nevidím důvod, proč by někomu měla být vytýkána hubenost, pokud je to ze zdravotního hlediska v pořádku.

Mimochodem, nevím, proč si myslíte, že hubení lidé nemají žádný fyzický výkon. Podívejte se na všelijaké atlety a maratonce. Nebo horníky. Proč by neměl hubený člověk zacházet se sekerou? Možná teď užiju ne úplně šťastný příklad, ale i lidé nuceni pracovat v hrozných podmínkách v různých lágrech a podobně byli vyhublí na kost, přesto schopni stavět železniční traťe nebo rubat tunely do skály.

3 0
možnosti
PK

Každý správný muž, již od dob Divokého Západu by měl páchnout koňským potem a Bourbonem , resp..benzínem a Alpou8-o

0 0
možnosti
MG

Pretoze nemecke a anglosaske typy muzov vedu na celej ciare v mediach... - nie typicke slovanske postavy: siroke ramena, okruhla hlava, nizsi stred tela... Je to jeden z dovodov, preco traja z piatich najlepsich baletnych tanecnikov v Hamburgu su slovanskeho povodu - nizsie tazisko..

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->