Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Mluvíte mi z duše, karma. Zatímco politicky nekorektní europoslanci jsou penalizováni, vyváděni z jednání a je jim vyhrožováno pozastavením hlasovacích práv, tak teroristi tam vystupují úplně "v pohodě". :-(

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím se vším, ale že je Assad terorista? Ani omylem! Proto ani karma.

1 2
možnosti
ZH

Ani omylem ? Asad provozuje statni terorismus a soutezi s nejkrvelacnejsmi diktatory o pozici v zebřičku v poctu obeti.

2 1
možnosti

Co to zase plácáte...

2 2
možnosti
JS

Jednoducha odpoved: EU- nadherna myslenka evropske spoluprace bez hranic a cel. spolecne meny, hospodarsky a politicky gigant schopny konkurence s USA a Cinou. Nesmela by se toho vsak zmocnit banda socialisticko/komunistickych ideologu, zelenych poblouznenych silencu a hospodarske mafie reprezentovana nesmirne zbujelou byrokracii. Vysledkem je politicka zbabelost. moralni upadek a hospodarsky bankrot.

9 2
možnosti

...tím, že zajel do Sýrie, aby se setkal se syrským diktátorem Bašárem al-Asadem.

Jestli se diktátor volí ve volbách, tak máte pravdu. Je zajímavé, že ale do vyprovokované občanské války s tímto "diktátorem" mluvil celý západní svět. Takže když v tomto lžete,kde je jistota , že nelžete i v ostatním ?

2 1
možnosti
PN

P77e44t27r 92N59e93d66o98m72a

4. 11. 2017 19:33

nevim jak by se Cechum libilo, kdyby sem prisli Italove s tim, ze tu kdysi byli jako Rimsti vojaci a maji na tuto zemi narok a zacali se sem ve velkem stehovat.

2 0
možnosti
PN

P75e40t50r 10N86e95d35o35m38a

4. 11. 2017 19:28

"poslanec Couso Permuy je známý například tím, že zajel do Sýrie, aby se setkal se syrským diktátorem Bašárem al-Asadem" ... a co jako? Uz v dobach stareho Rima platilo budiz slyseny obe strany.

1 0
možnosti
MT

Pri udelovani statnich vyznamenani na Prazskem hrade mezi pozvanymi nechybeli rasista, nacek Okamura a byvaly estebak, bolsevik Filip, radost pohledet jak sedeli vedle sebe.

0 5
možnosti
VB

Ano, v českém parlamentu sedí koumouši a jiní extremisté. To je folklór. Takže se všichni uklidníme a dáma si něco dobrého.

4 1
možnosti
ZH

Do ceskyho parlamentu si extremisticky strany taky vodej kdejakou verbez ze světa a poslanci navstevuji podivna mista a lidi. Tohle ultralevicovy kridlo je v EP minoritni, ale clanek dela, jakoby cela EU a cely EP obcovala s teroristy, coz je nesmysl. Myslim, ze to tu asi nejlepe vyjadril pan Flaska.

6 3
možnosti
TT

Parlament tu návštěvu musel schválit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->