Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proboha... není nic horšího než zapšklá ženská, která fňuká, jak jsou všichni chlapi špatní a nenapadne ji, že je možná něco špatného na ní, je-li deset let sama! 8-o O mnohém svědčí prapodivný a striktní výklad údajného smyslu věty, že se vedle ní chlap cítí jako mladík a na základě toho doporučení k okamžitému zavržení takovéhoto chlapa. Mezi námi, je tady nějaký chlap, který by tuhletu paní chtěl mít doma? 8-o:-P

8 0
možnosti
MM

Nechtěl bych jí, je moc stará! ;-)

0 3
možnosti
PB

A když někdo o sobě deklaruje, že je mladej, tak je rozhodně podezřelej.

Viz třeba na youtubu Psí vojáci - Russian mystic pop

0 0
možnosti
PB

Najít tu PRAVOU také není úplně snadné.

Tak proč to třeba nezkusit přes sociální sítě.

Třeba nějak takhle: youtube Mandrage - Hledá se žena

0 0
možnosti
MN

Jste krásná žena. A docela mladá. Nevím, co děláte špatně. Něco ale asi ano. Měla byste se na to pokusit přijít.

4 0
možnosti
LK

vážně se tady někdo cítí, s tím jak mu přibývá věk, pořád jako někdo jiný? Já se vnímám pořád stejně jako kluk ať mi bylo deset, dvacet třicet, čtyřicet.. nebo teď. Jo někdy je člověku mizerně, někdy je unavený, nemocný, v depresi, taky pořád přibývá zkušeností, a asi si nakládám pořád víc odpovědnosti, ale že bych se cítil nějak dospělejší nebo zralejší to vážně nevím. Jo tělo se trochu mění, ale vnímání sebe ne.

Tohle je jedno z tradičních filozofických témat nad skleničkou :) a vážně si nemůžu vzpomenout, že by to měl někdo z mých známých jinak.

8 1
možnosti
JS

Každý je tak starý na kolik se cítí a autorka by se asi měla zamyslet sama nad sebou,když má neustále s chlapama problémy.

10 0
možnosti
DP

Paní Hano Rebeko: Některé příspěvky na Váš dnešní blog mě přiměly k přečtení všech Vašich blogů na téma vztahy a nestačil sem se divit té nekončící jeremiádě, jak se Vám k vůli všelijakým "nedostatkům" u mužů nedaří rozvinout a hlavně udržet partnerský vztah.

Že manželství skončí rozvodem není zas nic neobvyklého, ale v jiném blogu píšete, že mezi Vámi a bývalým manželem byl velmi harmonický vztah, to mi nějak nejde dohromady. Ale zpět k Vašim blogům. Buď se Vaši potenciální partneři pozastavují nad celulitidou, nebo nejsou nadšeni Vašimi ňadry, další zase při procházkách s Vámi flirtují s jinými ženami, jiní mají "rezervu u jiné" kdyby to jim to s Vámi náhodou neklaplo, další sou skrblíci a dnes zase sou "nevyzrálí".

Přiznávám, že sem Vás ze začátku podezříval, že to všechno nemyslíte vážně a jenom chcete vyprovokovat diskusi na téma vztahy a muži, na eventuelní materiál pro nějakou budoucí knihu, něco takového se totiž před pár lety stalo v zemi, kde žiji. Pak sem tu myšlenku zavrhl, jako silně věřící křesťanka by ste těžko takovou habaďůru udělala a pak sem nabyl dojem, že Vás skutečnost, že Vám nejde navázat a udržet intimnější partnerský stav, skutečně trápí. Třeba to, že ste se musela smířit s tím, že už nebudete mít vlastní děti, z toho vyplývá, že jako u většiny žen, to jistě bylo před smířením pro Vás citové trauma. Omlouvám se, jestli sem snad říznul do ještě nezahojené rány. V jedné diskusi ste napsala, že Vás rady nezajímají, své problémy můžete úspěšně řešit čtením bible. To Vás jistě uklidní a není to od věci, ale praktické problémy se vztahy to nevyřeší.

U Vašich blogů je v diskusích mnoho rad, mnoho je jich jizlivých a i škodolibých, ale podle mého úsudku jsou tam i rady, ze kterých je cítit empatie pisatelů Vůči Vám, podle mého úsudku jsou dobře míněné a nad kterými by ste měla zamyslet, pokud opravdu chcete Váš problém s navázáním a udržením vztahu s mužem vyřešit.

10 0
možnosti
Foto

Haničko, nedávno jsi tu psala, že vracíš do klenotnictví drahý prsten od partnera, s nímž si se rozešla. Mě nikdy žádnej chlap drahej prsten nedal, jen ten snubní, které se běžně dávají. Ani vlastně žádné jiné šperky. A i tak mám muže ráda. A vůbec o ně nemám nouzi, ať už o kámoše na kus řeči nebo o možné milence. A jednoho manžela mám už 35 let. Pořád mě má rád a chce se mnou být.

Je ale fakt, že dnes se muží příliš ženit nechtějí. Nejspíš se jim dřív do toho taky zrovna nechtělo, ale byl tu určitý tlak společnosti. To už teď není.

8 0
možnosti
DP

Paní Vlasto, ono je to i naopak, alespoň v mé zemi, je tu stále více žen, které se nechtějí vdávat a zájem o umělou inseminaci (tedy mít potomka či potomky bez mužského partnera) tady stále narůstá.

1 0
možnosti
PU

Čtyřicátníci bývají možná na vrcholu kariéry, ale už ne v průsečíku fyzických a mentálních sil. Z tohoto pohledu jsou nejlepší léta muže kolem třicítky. Leckteří chlapi mezi 40 - 50 propadají krizi středního věku, doléhá na ně stereotyp a únava, a pokud si najdou novou partnerku, obzvláště mladší, přijde mi pochopitelné, že si najednou připadají omládlí. Čili když muž v tomto věku prohlásí, že se s novou ženskou cítí jako mladý kluk, určitě bych z toho hned nevyvozoval, že nemá smysl pro zodpovědnost!

6 0
možnosti

Nejlepší mužští jsou kolem třicítky? Já měl synka v padesáti dvou letech. Je to už těžší, ale s mladší ženou ho také dobře vychováš...

0 0
možnosti
SS

paní máma dělá objektivní závěr ze vzorku "všech čtyř" chlapů, které v životě pustila blíž, než je délka nákupního vozíku v obchodě? no tak to mluví za vše ;-D a pochopitelně, nejde opomenout napsat faktickou poznámku - ženy se obvykle nechovají tak, že jen čekají, až jejich muž vše zařídí, zorganizuje, zaplatí, vymyslí a pak se madamme bude chtít jen bavit a užívat si? ne? tohle je běžná realita ;-) ne zbytečně většina ženských teatrálně prohlašuje, jak že ony se nechtějí s chlapem nudit, tak aby tedy byl zábavný ;-D a o dalších požadavcích žen snad ani nemá smysl pokoušet psát víc - na to by tady nestačil počet znaků ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->