Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I když s jistým zpožděním, ale nemohu nereagovat. Je zvláštní, že na článek, který se mi nezdál ani trochu naštvaný, spíše úsměvný, reagovali jen muži. Ale zřejmě jde o tzv. jev, že "potrefená husa se vždycky ozve".

Těmto reagujícím pánům zřejmě přijde samozřejmé, že žena nakoupí (za své), uvaří (čas strávený vařením nebývá zrovna malý a dal by se jistě trávit mnohem příjemněji) a pohostí. Ale pokud tato žena očekává za tuto svou "péči" například pozvání do kina či na večeři, je nazvána zlatokopkou. Je snad znakem galantnosti těchto pánů tahat dámu do přírody a očekávat, že ona přijde s piknikovým košem? Jsem ráda, že jsem ve svém životě měla spíše štěstí na pány, kteří by se styděli přijmout ode mne příspěvek na útratu, či dokonce by si nechali i tu svou ode mne zaplatit. A autorce blogu přeji, aby si tímto jedním skrblíkem již vybrala svůj příděl skrblíků. :-)

0 0
možnosti
Foto

No, mně tak nějak přijde, že se dva skrblíci potkali. Vy už jste věděla, že tento vztah není nic pro vás, přesto jste byla ochotna jet na výlet v očekávání, že z toho kápne aspoň oběd. Zrovna tak jste uvažovala jako on, že přece se nerozejdete, když máte nakoupené dárky a nevyhodíte ty peníze oknem. :-)

0 0
možnosti

Asi většina mužů jsou skrblíci, pokud nemají na rozhazování, dokud se nezamilují. A když muž není zamilován, je zbytečné ztrácet s ním čas! Také jsem býval skrblík.

Ještě děláte do ezoteriky?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, pane Šimku,

děkuji za Váš názor.

Tak tento muž pracoval každý den 14 hodin denně 7 dní v týdnů. Údajně... Měl spoustu dalších "melouchů", jak mi oznamoval, ještě po práci. Tak já vážně nevím...

Nebyl schopen mě kamkoliv vzít a cokoliv podniknout. Přesto tvrdil, že mě miluje a že mám v jeho životě místo. Několikrát jsme o tom spolu hovořili, a když se nic nezměnilo, tak jsem se s ním rozešla.

Mám o vztahu mezi mužem a ženou opravdu jinou představu, než jenom trávit čas tím, že se jdu projít k rybníku, do parku či na pole a k tomu si musím vzít s sebou svačinu a pití, abych neměla hlad a žízeň ;-D

Ale nevylučuji, že někdo takového muže ocení a nějaké ženě to bude stačit. Pro mě osobně to bylo na chození málo, natož pro dlouhodobý vztah a nějaké výhledy do budoucnosti.

H. R. Šiander

0 0
možnosti

Vy jste ale taky případ, když dokonce někoho vyčítáte, že ten někdo (s vaším souhlasem) použil váš internet.

Jste s ním pár týdnů a hned vyžadujete, aby vám dělal (a hlavně zaplatil, že) domácí nákupy, pracoval u vás na zahradě a v domácnosti, platil vám kulturní akce, obědy, večeře a další zážitky. Asi když viděl, jak na to placení doslova čekáte, tak schválně penězovod omezil, aby zjistil, jak se projevíte.

Zlatokopku totiž v rané fázi vztahu nejlépe odhalíte módem Skrblík.

0 0
možnosti
Foto

To snad není možné, to jste si vymyslela !? Nebo alespoň přibarvila ?

0 0
možnosti
Foto

Milý pane Konáši,

tohle jsem prožívala několik týdnů. Nic jsem si nevymyslela, ani nepřibarvila. Takových situací byly desítky, ale nebyl prostor je popsat. Blog je i tak dlouhý... Všechny situace však, jak jste jistě četl, byly víceméně stejné. Všechno se točilo kolem peněz a hlavně důvodu, jak se vyhnout placení...

Také jsem si nikdy nemyslela, že by takový člověk mohl existovat. A vidíte, mám osobní zkušenost. Nikomu bych ji nepřála.

H. R. Šiander

1 0
možnosti
Foto

A92l18e30š 94P89r92a31g40e72r

23. 6. 2017 16:22

Jsou to psychopati, jejich ženy často trpí anorexií, jejich podřízení jsou chudáci, co si za vlastní musí koupit i nejnutnější potřeby k práci, jsou to nemocní lidé a v reálném životě to určitě není k smíchu, pryč co nejdál od takových... sežerou člověka za živa.

3 0
možnosti
Foto

Zdravím, pane Pragere,

děkuji za Váš příspěvek. Plně s Vámi souhlasím. Přemýšlela jsem, zda se jedná o nějakou poruchu osobnosti...

Je to děsná zkušenost, kterou mám, ale na druhou stranu je třeba před těmito muži varovat - a proto jsem tento blog napsala.

H. R. Šiander

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS