Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:) Já bych řekl, že ženy dávají za draho :) Vždycky za to něco chtějí :)

1 0
možnosti

Když jsem byl mladý, rodič ze staré školy mi pravil, že si nic sexuálního nemám počínat, pokud v partnerce nevidím matku mých dětí ! Dále pravil, že přátelství mezi ženou a mužem neexistuje ... Podobně se mi dostal 1 republikový inzertní časopis - seznamka. Všude bylo - Muž 2 rybníky, 20 ha polí ... O svém věku ! O hledané ženě, ani slovo - hledal vhodný protějšek. Asi morálně odporné ... Za socialismu si mohl vzít kdokoliv - kohokoliv - kdykoliv - děti pak plodily děti - tu tíhu života na sebe převzal režim. Dnes si může vzít i muž muže, proč se dvořit ženě ? Podporováno - Asi - morálně dobré ! Emancipace - feminizace - žena chce být samostatná a dokázat to muži - Pak zase očekává rytíře doby staré ... Těch zmatků je hora ! Jsem racionální člověk, 30 let ženatý - Neženil jsem se proto, abych se rozvedl. Musím uznat, že na vše je školení - na auto, na práci s pilou , soustruhem ... Na dobré manželství není žádné ! Svým způsobem i neuvěřitelné - Pak jde i o kus náhody - štěstí - nebo i neštěstí . Jisté předpoklady lze odhadnout, ale jistota žádná - Ta se musí odžít - oddřít ! .. :-)

1 0
možnosti

Hezký večer paní Hano Rebeko, nemyslím si, že v současné "postmoderní době máme všechno tady a teď". To asi chtěli všichni ve všech dobách. Ale je to utopie.To, že nemůžeme vlastnit toho, koho chceme, ačkoli my ho hodně chceme, a on prostě z nějakého nepochopitelného důvodu nechce nás, je bolestivou pravdou odvěkou. A že nás chtějí jiní, které my nechceme? To je taky pravdou. Odvěkou.Ty, co nás neocení, prostě nechtějme, a je to! Proč někomu vnucovat, že nás má chtít na furt, když nás chce jen na hodinU? Čas ukáže, kdo sleví;-)

0 0
možnosti

Nebude to náhodou tím, že v podstatě partnera si vybírá žena co svět světem stojí? Muž má mít jen pocit, že v boji se stejnými zoufalci tzv zvítězil, ale ono už bylo de-facto rozhodnuto a nezřídka smetanu slízne právě ten poražený, který si ještě k tomu nechá olízat rány. Je to logické - "princezna" chce vidět právě toho svého "rytíťe" bojovat bez ohledu na výsledek. Rozumní muži se však domluví a za přiměřenou finanční nebo jinou odměnu dokáží sehrát sofistikované divadlo tak, aby nikdo nemusel navštívit drahého zubaŕe, dokonce i koníka z cirkusu seženou, aby dáma nemusela slevovat nic z vysněného ideálu, ale to už jsou mužské triky, o kterých ženy nemají ani ponětí ;-D

1 0
možnosti

J29a17r45a 67R15a91n97k

7. 2. 2017 23:34

Waldo, ta prvni veta skutecne neplati, drive byl partner vybiran:-)

0 0
možnosti

Upřímně řečeno, tahle zpověď na mne působí dojmem, že nehledáte partnera (pro život), ale hledáte soupeře, se kterým budete bojovat. Po nějakém "období bojů" vyhlásíte příměří a občas se mu i vzdáte.

Spoustu mužů (mne nevyjímaje) uvádí v nejistotu, když stráví se ženou příjemné odpoledne a o pár dní později se jim dostane chladného odmítnutí. Přitom, pokud ta žena má jediný důvod, aby se mu nedala lacino, tak je to prostě poznat. A hodně mužů také vycítí, že žena jen hraje divadlo, a odradí je to. To je tak těžké se chovat přirozeně?

7 0
možnosti

čtu Vaši reakci a napadlo mě...deja vu. Toto se tu už v minulosti s autorkou řešilo. Je to její "silné" téma, patrně.

1 0
možnosti
Foto

ono to má ještě jednu souvislost a to jsou mozkové synapse spojené se sexem. Pokud se sex v mozku zapíše jako všednost podobná snadno utrženému jablku, rychle zevšední a impulsy nutné ke vzrušení přestanou fungovat. Pak se oba hrozně diví, proč v tak nízkém věku se už místo na kravatu, dívá na bačkory.

0 0
možnosti
Foto

Chce to mít hodně společenských koníčků... vlastně to chce mít štěstí, respektive, je to složitější než složitost sama, každý něco chce a požaduje, a když se potká ten, co něco požaduje, s tím, co něco dává a ono to souzní a ještě k tomu ten, co dává něco požaduje a dostane to od toho požadujícího, pak je jistě naplňující vztah, postupem času tohoto vztahu... pak přijdou každodenní starosti, každodennost, a začíná další spirála já dávám, ty dáváš, já beru, ty bereš... je to také o inteligenci, empatii, lásce, dialogu, harmonii, přátelství, o vzájemné důvěře, pokoře...

2 0
možnosti

:-) nezapomněl jste na něco, Aleši?

0 0
možnosti

No, takhle - díky bohu za postmoderní dobu. Časy, kdy jsme si hráli na rytíře a princezny už jsou - pro mě naštěstí - pryč. Lidé jsou si rovni a nevidím důvod, proč by se jedno pohlaví mělo automaticky považovat za cennější a druhé zase za povinné bojovat. Z pohledu ženy chápu jistý nostalogický smutek po takových dobách, přece jen být v pozici nadřazeného pasivního dobývaného objektu může být příjmené, nicméně je třeba se smířit se ztrátou modré krve a přijmou pohlavní rovnost. Což ovšem nezmanená dávat se pod cenou, každý má své nároky a nemusí z nich slevovat.

2 0
možnosti

S vaším závěrem úplně souhlasím:-) Za sebe tedy můžu říct, že ta fáze "bojování" je pro další vývoj vztahu neuvěřitelně důležitá. Pro vzájemnou úctu i "náboj" v pozdějším partnerském vztahu;-)

0 0
možnosti
Foto

To je jednoduché, bojí se, že budou směšní. A pokud nejsou protřelí sukničkáři, často také jsou:-). A dnešní ženy jim to dají s radostí "sežrat". Doba si žádá neomalých predátorů obého pohlaví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->