Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Mám pocit že lidem přisuzujete vaši představu, jak se na ženy okolo čtyřicítky dívají. Ale oni se na ně tak podle mého názoru nedívají. Já osobně tedy, pokud bych si o nějaké ženě myslel že je divná a shodou okolností by to byla čtyřicítka bez vztahu, tak bych si o ní myslel že je divná nejspíš z jiného důvodu, než kvůli tomu že je čtyřicítka bez vztahu.

17 0
možnosti
MK

Ono to je složitější Žena kolem 40, hledá ideály, které mezi muži v její věku už prostě nejsou. Muž je pragmatik, a po 40, pragmatik a romantik. Proč by takový muž, navíc zajištěný, měl hledat ve své věkové úrovni?

1 0
možnosti
TT

Také bych se neřídila dle škatulek. Prostě žijte jak jste spokojená a nedejte na to, co si myslí ostatní. Já také v mnoha věcech nesplňuji ,,plán". Přeji hodně štěstí a světla v životě!

6 1
možnosti
LK

prostě to tak moc neřešte, škatulky jsou od toho any se naplnily a životy od toho žily mimo nich :)

2 0
možnosti
LK

asi jsem dyslektik, při psaní se mi mění písmenka a ztrácejí celá slova :)

0 0
možnosti
MK

Drahá Rebeko, nedávno jsem četl článek, který se zabýval tím, že ženy kolem 40 mají problém sehnat partnera.

Inu to je jednoduché. Muž od 40 - 50 sežene bez problému ženu kolem 30. Proč by měl snižovat věkové nároky.? Za to žena kolem 40 má z problému muže problém. Je to věk, kdy už není "mladá", ale ani důchodkyně. Osobně tomu říkám zoufalý věk. U žen.

8 1
možnosti
TT

Ale kdeže, ženská kolem 40 je v nejlepších letech. :-) U někoho platí čím více, tím lépe, je to o myšlení!

4 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->