Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Šiander, také jsem byl svědkem Božího zázraku. Ale oba schytáme výsměch!

0 0
možnosti
Foto

Pěkný den, pane Šmejkale,

vím, jak to myslíte s tím výsměchem... Ale já se výsměchu nebojím. Když bude někdo chtít, tak si na mě vždycky něco najde - v mém psaní, na mém vzevření, na čemkoliv.

Bůh dělá zázraky a lidi uzdravuje. Teď uzdravil mě a mě to nesmírně potěšilo! Mám kolem sebe hodně nemocných lidí, kteří při každé příležitosti nadávají, stěžují si na nemoci. Opravdu trpí, mnoho jejich nemocí se vyléčit nedá. To mě trápí. Oni nemají žádnou naději jako nevěřící - my ji máme! My máme naději, my věříme v Boha, který dělá zázraky. A chce uzdravit i je.

Přeji všechno dobré, H. R. Šiander

2 0
možnosti

Také se výsměchu nebojím a těch vysmívajících mi bude líto. Není jim dáno, věřit a chápat.

1 1
možnosti
LV

L29i55b50o72r 96V85a74n85ě59k

2. 11. 2016 17:11

Není mi dáno souhlasit s takovými nesmyslnými hypotézami, ale chápu, že kdo není dost silný na pochopení toho, jak příroda/těla fungují, tak si podobné berličky hledá.

V každé oblasti světa je nějaká verze bohů vždy nějako propagována a příslušní šamani/agitátoři z toho dobře žijí.

1 3
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->