Diskuse

Jak mi Bůh prodloužil nohu o jeden centimetr

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přeji vám mnoho Božího požehnání v životě, na zázraky samozřejmě věřím. Vždyť je dělá živý Bůh, který poslal svého Syna Ježíše Krista.

0 0
možnosti
KA

Rebeko, je Bůh všemohoucí?

Pokud ano, tak se ptám, zda by vytvořil nekonečně velká kámen.

Asi byste odpověděla že ano.

Pak bych se zeptal, zda by jej Bůh překročil.

Možná byste odpověděla že ano.

Jenže, pokud by byl kámen nekonečně velký, pak by přece nešel překročit?

Co byste odpověděla?

Bůh by to dokázal?

Byl jsem svědkem takového rozhovoru. Každý má právo na víru, já také v "něco" věřím. Je ale je dosti podstatný rozdíl mezi vírou a zaslepeností.

Je nemožné prodloužit nohu tak, jak popisujete během pár vteřin a pokud máte pocit, že se tak stalo, jde spíše o sugesci, pocit. Víte jak rychle roste kost či srůstá?

0 0
možnosti
LV

Dovolím si odpovědět. Otázka kamene.Když jej nestvoří, tak prý není všemohoucí, a když jej stvoří a nepřekročí tak také není všemohoucí. Tohle je další nesmyslná otázka. Je to jako bychom se otázali - "Je něco většího než nekonečno?" Nemoudrost této otázky spočívá v tom, že nejprve určíme nekonečno tím, že je bez ohraničení, a potom se doslovně a hloupě tážeme co přesahuje hranice které nutně neexistují. Z nutných prohlášení se dají dělat logické závěry.Stejné nelogičnosti a nevědomosti se dopouštíme otázkou, jestli Bůh může stvořit kulaté čtverečky. Nejprve čtverec nutně určíme tím, že má čtyři pravé úhly a stejné dlouhé strany, a potom jeho nutnou definici chceme zrušit zakulacením. Po zakulacení to ale nutně není už čtverec! To už se můžeme tázat jakou barvu má chuť koblihy, a jak voní světlo. Toto vše jsou navzájem si odporující prohlášení. Boží všemohoucnost nespočívá v tom, že může dělat co je nemožné důsledkem své definice. Boží všemohoucnost vězí v tom, že může absolutně vše co je možné aniž by změnil definici stvoření. Bůh může stvořit Františka Nováka i Václava Dvořáka, ale nemůže stvořit Františka Nováka tak, že by to vlastně byl Václav Dvořák. Jenom se nezesměšňujme s otázkami o kulatých čtverečcích. Přesto, každý balvan, co balvan, každou horu kterou Bůh stvořil muže přemístit, uzvednout, srovnat - chcete snad více moci?

0 0
možnosti
MP

Nevím, zda bylo moudré tuto zkušenost na blogu prezentovat. Jednak tzv. protahování nohou může být považováno za sugestibilní a nepříliš věrohodné. A navíc se zde dostala Církev Křesťanská Společenství do příměru s extremistickým hnutím prosperity ( viz. níže odkaz p. Drozda na video s K. Coppellandem ). A to je vůči ní nespravedlivé.

0 0
možnosti
VD

Zkuste, aby se pomodlil za Vaši češtinu. Třeba se opravdu stane zázrak a začnete psát bez té spousty hrubek... God bless.

0 2
možnosti
VD

Omlouvám se, tady jsem se sekl při vkládání příspěvku - neměla to být rekace na autorku blogu ale na příspěvek p. Lubomíra Víta.

0 0
možnosti
Foto

J61a36n 64R17ý36z98n18a45r

2. 11. 2016 18:40

Většinou jsou nohy stejně dlouhé, jen je pootočena pánev. "Srovnání délky" nohou se

pak také může stát "jen" tím, že se pánev narovná. Ale i to určitě stojí za to!

1 0
možnosti
LV

Dobrý večer. Ano Ježíš Kristus žije, a odpovídá na naše prozby. Máme hodně případů uzdravení v mé rodině a u mých přátel. Manželka byla uzdravena z rakoviny, moje dcerka z malárie, když už lékaři nedávali naději atd. Před pěti lety nás navštívili naší přátelé z česka. Jejich syn měl šikmé pravé oko a nosil silné brýle. Měl už jednu bolestivou operaci,ale ta nepomohla a druhé se bál. Když jsme měli křesťanské sejití, jeho otec dostal touhu aby se pastor pomodlil za uzdravení jeho zraku. On celé rodině řekl, že jim dává na to celý den, aby šli do pkojíčka, a má-li někdo proti někomu něco, ať si odpustí a dá svůj život do pořádku.Když přišel večer, tak se pastor za toho chlapce modlil, a jeho zrak se navrátil. Do dneska nenosí žádné brýle. Učitelka mu nevěřila a poslala ho k očnímu lékaři. Ten mu nasadil staré brýle aby četl. Ale on mohl přečíst ty písmena,až mu ty brýle sundal. Máme o tom veškeré záznamy a lékařské potvrzení.:-) God bless.

4 0
možnosti
Foto

víra uzdravuje, to dokázal už Ježíš. Jen si nedovedu představit, jak by se mohla prodloužit noha za pár minut. Přibýt miliardy buněk kostí, svalů, nervů, cév atd.

2 0
možnosti
VD

Chvíli jsem přemýšlel, jestli to autorka myslí vážně. Až do konce blogu jsem doufal v nějaké, alespoň humorné rozuzlení. No, nestalo se a autorka to opravdu myslela vážně. Zkuste třeba YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=eWDUJ1kDiFc nejlépe celé video, pro netrpělivé konkrétně čas od 22:00 min.

4 1
možnosti
Foto

Mně nohu prodloužili skoro o patnáct centimetrů, o něž jsem přišel při komplikované zlomenině. Tři velké a dvě malé operace v rozpětí více než tří roků. Na chirurgii patrně nevěděli o této možnosti, jinak by mne tak netrápili. Ale nakonec mne přece jen uzdravila víra, že se z toho dostanu. Dokonce ani nekulhám, jenom když jsem unavený.

3 0
možnosti
RT

Paní Rebeko, nic si nedělejte z posměšných komentářů. Pro některé lidi je těžké uvěřit, že někdo je nad námi.

1 2
možnosti
LV

L92i22b92o54r 51V41a27n50ě32k

2. 11. 2016 23:46

Vzhledem k tomu, že se země otáčí, tak je i pod námi.

0 0
možnosti
DT

Pane bože, ty to vidíš... to je materiál... :-)

4 1
možnosti
MP

Když už jste si neodpustila jízlivou poznámku, tak se také dotknu Vaší naivní víry o teorii impaktů. Sama jste se o ní zmínila v souvislosti s vodou na zemi. Ale ono jde i o uhlík ( považte jeho rovnováhu v biosféře ), síru, k biochemickým procesům vhodný fosfor a další těžší prvky. Prostě ŠOK

http://kreacionismus.cz/content/proc-astronomove-busi-do-planet

0 0
možnosti