Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebylo by jednodušší zavolat si nějaký odvoz (v nouzi nevyšší taxi) a pana domovníka dopravit ze zahrady domů, získat klíče od bytu, v bytě popadnout peníze, a zaplatit odvoz domovníka zpět?

0 0
možnosti

J67i21ř32í 27K91o70z55á59k

29. 8. 2016 16:57

Jo, jo...Vždycky,když odcházím, tak se ptám sám sebe: máš klíče, máš mobil, máš.....bůhvícoještě. Zatím to funguje, ale až to jednou nevyjde.........

1 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Kozáku,

já jsem si to také vždycky říkala... Jenomže když mám pod okny zahrádku a pak věším to prádlo, pak také vařím a stále něco odbíhám stříhat do polévky nebo na čaj, tak se ty cesty nasčítají a člověk po určité době vypne :-)

Přeji všechno dobré, H. R. Šiander

0 0
možnosti

Na takovou situaci jsem už dlouho téměř dokonale připraven. Na tajném místě mám uschován klíček od poštovní schránky. V poštovní schránce mám klíče od sklepa. Ve sklepě mám na tajném místě náhradní klíč od bytu. Genialita toho řešení spočívá v tom, že se vám nikdo nebude vloupávat do poštovní schránky, aby získal klíče od sklepa, stejně jako se nebude vloupávat do sklepa, aby tam získal klíče od bytu (to tam spíš ukradne kolo). :-)

2 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Stehlíku,

Váš nápad je přímo geniální! Fakt dobrý. Tohle by mě nenapadlo...

Ovšem obávám se, že tohle ve městě, kde žiji, asi praktikovat nelze. Jednou se tu ztratily po Vánocích prázdné obrovské květináče, co máme před domem, v jenom bylo asi 4 kg hlíny. Pro zloděje to nebylo dost těžké. Pak k někomu v domě zavítala na vánoční návštěvu rodina a jeden z nich odcházel ve vypůjčených botech domů. Tady, obávám se, se ztratí všechno.

Když jsem se nastěhovala do Ústí a vysadila jsem na zahradě cypřiš, tak mi přišel pan soused říci, zda se nebojím, že ho někdo vyryje a ukradne... Cypřiš tam zůstal a zhusta zakořenil, takže už ho nikdo neukradne. Ale co nemá až hluboké kořeny, je vážně v ohrožení ;-D Praktickým příkladem jsou neustále vyryté a ukradené květiny z městských velkých betonových květníků. Tam může městská zeleň zasadit co chce a již druhý den tam něco chybí. ;-O

Přeji příjemný večer, H. R. Šiander

1 0
možnosti
Foto

člověku se stávaj různý věci;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->