Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Základním omylem článku je předpoklad o shodnosti pohlaví. Nevím, kdo tohle hlásá, ale to je omyl. Jde o rovnost pohlaví. To je něco zcela jiného. Zatímco shodnost pohlaví je reálně nemožná, rovnost je zcela žádoucí. Třeba rovnost platová na stejné pozici apod. Žádná shodnost pohlaví neexistuje. Pan sexuolog Zvěřina si poplašnou zprávou o dramatickém úbytku spermií u mužů nahrává klienty. Vědecké studie jeho tvrzení nepotvrdily.

0 0
možnosti

Mám dojem, že autorce nejde o způsob močení, o ten orgán jí však určitě jde.

0 0
možnosti

Pokud autorce vadí nedostatek testosteronu, měla by si zaskočit na balkánskou trasu a udělat tam striptýz.

0 0
možnosti

P86e19t92r 21M73u93r26č23e95k

28. 2. 2016 18:35

Paní Rebeko navštivte naši stavbu a pak poznáte chlapy..

Znám pár chlapců kteří po práci dají panáka nebo pivo samosebou že ne každý den a pak jdou domů postarat se o svoji rodinu.

0 0
možnosti
Foto

Bojím se, že to dnešní doba z nás dělá "multifunkční stroje" a nikdo pomalu už neví, jak a čím má vlastně být. V čůrání to nebude, znám jednoho stopro chlapa, který taky někdy rád usedne...

0 0
možnosti

Existuji jine kultury, kde muzi pri tom sedi. Ale o tom to opravu neni.

0 0
možnosti

;-D;-D .... p. Boháček, p. Kielbergerová, p. Kroupa, p. Stehlík, p. Ticera, p. Vavřík ;-D;-D ..... Vynikající diskuze na téma mužského močení R^R^. V sedě, ve stoje, po tmě, laserový zaměřovač, ztopořený, neztopořený, malý, velký, proti větru, kdo výš, kdo dál ...... SAFRA CHLAPI - a mladá paní - ..... marně celou dobu přemýšlím, čím bych Vaši diskuzi ještě obohatil :-/:-/. Vzali jste mně všechny nápady a inspiraci;-);-)!!

1 0
možnosti

Mám trochu jinou zkušenost. Opravdových žen, čestných, chytrých, s logickým myšlením, vtipných a hlavně ženských je zhruba stejně, jako skutečných mužů, které popisujete. Tedy velmi málo, ale jsou. Jak opravdové ženy, tak opravdoví muži. Možná se pohybujete ve špatném kolektivu, já je ve svém okolí mám. To spíš narazit na normálního chlapa je problém.

3 0
možnosti

Mate pravdu, !!prisuzovat jednomu pohlavi nejake "zaslouzene", typicke vlastnosti, at pozitivni nebo negatiovni je absolutni nesmysl.

Lidi maji vlastnosti a je jedno, jestli je to muz nebo zena.

0 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu nemám potřebu jako muž naplňovat nějakou jinou škatulku, že musím být tvrdý, dominantní a neustále mít v rukou půllitr piva. Nemusíme se přece pohybovat ode zdi ke zdi.

2 0
možnosti

Pekne dekuju za takoveho chlapa...

0 0
možnosti

Znám pár vzdělaných a inteligentních žen s racionálním pohledem na svět a naopak muže, u kterých byste zmíněné "typické mužské prvky – projevy galantnosti, analytický a logický, někdy až příliš racionální přístup k životu" nenašla ani s lupou.

Ale jinak s podstatou článku souhlas - rovnost ano, stejnost ne.

0 0
možnosti

Souhlas. Potvrdí to každému jeho lékař, které ve škole učí, k čemu má organismus ženy dispozice. Tedy co je pro ženu zdravé - rodit a kojit. Pokud se tohle jakkoliv naruší (úspěšné manažerky, missky, apod.), jde se proti přírodě. A ten boj ještě nikdo nevyhrál, fakta nelžou...R^

0 0
možnosti
Foto

Tady by se jeden hlásil, jenže by ho nesmělo bolet v zádech, v kolenou, v rameni a no a jisté nutné úkony už jsou také slabší. Jen duch, ten zůstává mladý! R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS