Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak to psaní opravdu nejde a český jazyk je těžký divím se, že se takový laik pouští do recenzí, když nezná pravidla.Rv!!!!!!

2 0
možnosti
PN

Co to je? Špatnej sloh ze šesté třídy?

2 0
možnosti
AK

Kdo je Nicol Kidman?

3 1
možnosti
PJ

Co se tak naučit česky, než se začnete pouštět do nějakých recenzí (nebo co to je...):-/

4 0
možnosti
AK

Napsané je to příšerně, úroveň čtenářského deníku z páté třídy. Čárka ve větě jednoduché a složené autorce nic neříká. Jména cizinek někdy přechyluje, jindy ne, a vesměs je ani nedokáže správně opsat.

5 0
možnosti
JK

Nechápu proč je tak špatně napsaná recenze poutaná na HP. Rv

7 0
možnosti
JM

nemíním polemizovat, jestli dobrá, špatná nebo jiná, ale ten důvod Vám musí být jasný - zkuste delší dobu sledovat ty odkazy - většinou je na nich pohledná žena, a to kněžna Grace splňuje

0 2
možnosti
RK

Ony jsou nejasné i některé další aspekty - například Rainier III. rozhodně nebyl filmové kariéře Grace nakloněn (proto také nebyl v Monacu ani jeden její film). A snímek s Nicole Kidman v hlavní roli ocenili na festivalu v Cannes diváci spontánním - pískotem.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný den, pane Králi,

děkuji za Váš příspěvek do diskuse, ale nemáte pravdu.

V knize od J. Robinsona se právě dočtete (a jemu to sdělila osobně Grace, se kterou se znal - i s knížetem Rainierem III. a jejími dětmi), že Rainier Grace ve filmové kariéře podporoval. Věděl, že toužila hrát. Proto byl také ohlášen její návrat k filmu. Nakonec od tohoto záměru upustila sama Grace, protože na ni po oznámení comebacku média rozpoutaly veliký hon, psaly, že se vrací k filmování kvůli manželské krizi a také proto, že nemá peníze. Posledním důvodem byla znepokojená veřejnost v Monaku, která si přála, aby kněžna netočila. Toto všechno sama Grace (bez zasahování Rainiera) vyhodnotila a rozhodla se nadále žádné filmy netočit.

Její filmy se v Monaku promítaly a monačtí lidé právě z filmů Grace znali. Sama Grace a její rodina však dlouho filmy od společnosti MGM neměla, protože jí je nechtěli dát. Nakonec se to po dlouhých letitých sporech dostala kopie film ůs tím, že nesmí být veřejně promítány. Takže tyto své filmy promítala doma v knížecím paláci hostům, přátelům a rodině.

Přeji příjemný den, H. R. Šiander

0 1
možnosti
Foto

Je pravda, že se ale monacká knížecí rodina od filmu distancovala? Proč?

1 0
možnosti
AK

Protože je to diaré, a ještě k tomu vylhané.

1 0
možnosti
JM

autobiografie? z tohoto pojmenování jsem pochopil, že autor popisuje svůj život zasazený do reálií Monaka... pokud tomu tak není, tak bych spíš zvolil termín monografie (tedy, jestli je ta kniha výhradně o první monacké rodině)

5 0
možnosti
Foto

Pěkný den, pane Mannheime,

děkuji za upozornění, již jsem to opravila.

Přeji příjemný den, H. R. Šiander

0 0
možnosti
JN

Přední světový autor finanční kriminality.

;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 19,49
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->