Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní kolegyně [>-] i přesto, že jste sepsala knihy, bych doporučil mimo práce více studovat biologii, když se to nepodařilo na školkách. Ty jste možná vystudovala s úspěchem, ale výsledky...po posledním blogu.:-P..jsou žalostné a budu patřit mezi muže ( co znají biologii ), kteří vám za psaní tohoto blogu nevyčítají ONU DOLNÍ ČI HORNÍ POSEDLOST zírání, očumuvání mužů na ženské předozadní partie a mimochodem co by jste doporučovala sledovat...např. hlubosáhlé rozhledy ve sluneční soustavě s mimimální prožitkovostí zemské gravitace, nebo sledování cen v šopech....nechám na vás a přeji vám další tvůrčí psaníEU

5 1
možnosti
Foto

Pěkný večer, Stefane,

děkuji za Vaše doporučení.

Jsem ráda, že mé psaní necháte na mně :-) To mě těší! 

V případě, že jste si o mně udělal takové závěry, které zde uvádíte, pak je to velmi vážné! V tom případě bych Vám snad doporučila, abyste již můj blog nenavštěvoval. Mohla bych Vás totiž šokovat svými neznalostmi učiva ZŠ, nedostatkem hygienických návyků, neznalostí etikety, malého IQ atd.

Přeji příjemný večer, H. R. Šiander

0 2
možnosti

Dobrý večer, k Vašemu článku bych asi napsal následující: Jak v článku uvádíte, že muži zírají na ženské poprsí, tak to je celkem normální, máme to dané přírodou

a není na tom nic divného. Chlapi /samci/ vyhlížejí ženu /samičku/ , jestli by byla vhodná pro založení rodu a potřebují celou situaci správně vyhodnotit. Rovněž tak

ženy, lákají muže na své vnady, taktéž za účelem zachování rodu. Je to normální

volání přírody, jako u ostatních živočichů. To jenom současná civilizace tento jev

nebere na vědomí a dělá vše proto, abychom toto základní dělení na muže a ženu zcela vymýtili.Stačí se dívat kolem sebe, chlapi nám ženští a ženy hrubnou a strojí se tak, že je člověk pomalu od chlapa nerozezná. O slovníku mladých slečen ani nemluvě. Stačí chvilku stát na zastávce u autobusu a to je doslova slovní žumpa, co člověk slyší.

Proto se ženy nestyďte, za své vnady a buďte rády, že se chlapi za vámi ohlíží, až se přestanou ohlížet, tak už bude pozdě, protože pak už budeme jen jedno velké unifikované stádo.

8 0
možnosti
Foto

ono je to pomalu UŽ unifikované, projevy jsou nejen ve sportech atp., ale v šatech pro obě pohlaví...UNISEX V OBCHODECH!;-D[>-]EU A MYSLÍM, ŽE VAŠE POSTŘEHY OD PŘÍRODY AUTORKA NEBERE. NEBO´T ONU RIGIDITU CHÁPÁNÍ SLYŠÍTE OD VZDĚLANÝCH, NEVZDĚLANÝCH ŽEN S DALŠÍMI POLOPRAVDAMI...RESPEKT A POKORA K OPAČNÉMU POHLAVÍ A ZNALOSTMI O NĚM, PŘINÁŠÍ OSVOBOZENÍ, DOGMATA, KLIŠE...TO JE OBEHRANÁ PÍSNIČKA..KTERÁ DEGENERUJE VÝCHOVU DĚTÍ, COŽ JSTE SI MYSLÍ JISTĚ VŠIML, NA ROZDÍL OD BLOGERKY TOHOTO BLOGU...VÍTE MÁTE TO JEDNU VÝHODU, že ji stáří dožene hormonálně na opačnou stranu Gaussovy křivky...tj. mužská linie...tvrdošíjnost dřeně nadledvin ( nepatrná plochA oproti mozku ) je neuvěřitelná. Je to jen PŘÍRODA bez šminek, šatů a PLKŮ!

0 0
možnosti
LN

..slovy klasiků (Š+G)...i obyčejný krejčík ví, že aby jeho šaty měly úspěch, musí být střiženy tak, aby připomínaly spíše vitrinu.....;-)

2 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Procházko,

když musíte, tak musíte...

Žila jsem dost dlouho v křesťanském prostředí, kde se toto neděje a neřeší, tak by se dalo s nadsázkou říci, že jsem toho byla ve větší míře uchráněna. V reálném světě jsem se s civěním setkávala často a s požadavky na vzhled jsem se vyrovnávala postupně. Ostatně získat/mít zdravé sebevědomí není nic snadného. A není u každého ve stejný věk, každý člověk je jedinečný a má svůj čas... Snad jenom Supermani, Batmani a jim podobní nadlidé mají sebevědomí téměř dokonalé!

Jistěže jsem si své názory na svůj vzhled neujasňovala až do 30 let. Ale jak jsem psala, po dosažení třicítky Vás už trapné kecy, narážky a zírání nerozhází. Ale nepříjemné civění a zírání na prsa je většině žen patrně nepříjemné vždycky!

Příjemný večer, H. R. Šiander

0 2
možnosti
PP

Děkuji za obsáhlou odpověď, která ale vyvolala jen další otázku - vy jste nechodila v ČR na základní školu?

4 0
možnosti
PP

Sorry ale musím - to vám to trvalo tak dlouho? 

Jsem si myslel, že takový "starosti" mají ženský vyřešený nejpozději do dvaceti. 

Jste vdaná?

4 0
možnosti
KB

K95a53r47e10l 68B60o60č36e16k

19. 2. 2014 19:39

Vdaná je za Brigitu a Hedviku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->