Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P56e63t36r 26M46u21r52č20e12k

3. 11. 2013 22:54

Pan Havel byl jenom loutka nastrčená bývalou garniturou,pana Klause se báli i v prognosťáku a nový prezident...

0 0
možnosti

Stmeleni v ruzove slepote. No to je pekne stmeleni. Meli bychom volat po normalni nazorove barevne spolecnosti, ne spolku slepych..

0 0
možnosti

K34a50r87e23l 12M89a72r47e69k

30. 10. 2013 14:48

Zeman se chová opravdu jako podrazák, Klaus byl zejména narcisem, ale Havel maximálně stmeloval estbáky a komunisty. Celou revolucí jej protáhl Čalfa a jeho parta disidentů, z poloviny se záznamem u STB (jak rychle se jejich záznamy v prosinci 1989 pálily). I tu svou Lucernu prodal bez skrulují stbákovi Junkovi.

Bohužel lidi buď zapomínají, nebo chtějí zapomenout. Nebo nechtějí hledat informace, nebo jsou z té party.

1 0
možnosti
Foto

H37o55n91z20a 41M74a14r45e23k

30. 10. 2013 12:00

Havel stmeloval akorát tak naivní pravdoláskaře, kteří ho uctívali a glorifikovali. Havel stál u zrodu demokracie v polistopadové době, to mu nelze upřít. Jinak podělal co mohl a je přímo zodpovědný za vývoj naší země. Pokud byl už starý a nemocný, měl odstoupit. Evidentně nechápal, co se u nás děje. Následovat by ho měl knížepán, který je už za hranicí svých sil působit v politice.

3 3
možnosti

Uz samotny fakt ze vznikl pojem "pravdolaskar" vypovida o tom, ze Vaclav Havel spolecnost stmeloval. Bohuzel i s blbou naladou mel pravdu, staci se podivat na diskuze napric internetama. Idealy & moralka = sprosta slova, v lepsim pripade. V horsim vas rovnou nekdo napadne jako naivku nebo rovnou hlupaka. ;-)

1 1
možnosti
Foto

Každý prezident byl v jiné situaci. A co to je vůbec za kritérium pro hodnocení politika, stmelování nebo rozdělování? Je falešné, protože za prvé nikdo nestmelí všechny lidi, vždy jsou lidé s různými názory (chválabohu), a za druhé, společnost mohu stmelit i pro  odporné cíle; Hitlerovi se také podařilo stmelit většinu německého národa. Vy jste dokonce přišla s něčím velikým, tříštěním, no to je geniální. Takový velký třesk.

0 0
možnosti
Foto

Havel zcela určitě nikoho nestmeloval, samozřejmě kromě oné velmi nestandardní "porevoluční" doby. A myslím, že v určitou chvíli ji začal jít pěkně na nervy.A to tehdy, když začal s blbou náladou - takový nesmysl nikdy neříkal žádný jiný prezident na světě. A taky svými nicneříkajícími projevy iritoval mnoho lidí. Každý rok jsme slyšeli jakousi abstraktní úvahu o nesmrtelnosti lidskoprávního chrousta a jinak nic.

Klaus samozřejmě polarizoval společnost od samého počátku. Měl vždy vyhraěnné názory a hovořil jasně a přímo. To ne každý dobře snáší. Ale takovou pitomost jako "blbá nálada" skutečně nevymyslel.

A Zeman? Doba se uklidnila a Zeman je jen dalším z prezidentů. Ovšem, zůstala zde obrovská skupina ublížených pravdoláskařů a jejich sympatizantů, kteří v Karlovi Schwarzenbergovi už viděli pokračovatele Václava Havla na prezidentském stolci.

To se ale nezdařilo. Dostali po čenichu, utrpěli krutou porážku. A já moc dobře vím, jak bolí prudká rána dřevem do čenichu, resp. čenichem do dřeva pelesti postele. Líčení toho, jak k tomu došlo, vynechám, ale ty hvězdičky jsem fakt viděl.

Takže není divu, že skoro rok po volbě stále takto šílí a vnášejí do společnosti zmatek a neklid.

5 3
možnosti
Foto

Klaus vymyslel spoustu jiných pitomostí, se kterými Havlova "blbá nálada" jen těžko může soutěžit. Vy ale nemáte Havla rád, tak nám budete neustále dokazovat, jací vynikající státníci jsou Klaus se Zemanem. Nejsou. Zeman však narozdíl od Klause začíná být až komicky trapný. Troufám si tvrdit, že podruhé už prezidentem Zeman nebude. A protože on to také ví, tak má pocit, že si jej tahle republika musí náležitě užít. A po čenichu dostali všichni občané ČR, protože Zeman není prezidentem všech, jak rád prohlašuje, ale pouze sám sobě.

5 0
možnosti

Můžete mít větší či menší pravdu. Problém je ale v tom, že společnost je prohnilá. Jak mi jinak vysvětlíte, že přijde prezident s relativně malými pravomocemi, starý, nemá v zádech silnou politickou stranu a je politikem č.1.

2 0
možnosti
Foto

Havel společnost stmeloval tak úspěšně, až rozbil republiku Československou Rv

2 6
možnosti

Havel rozbil republiku? 8-o

2 1
možnosti
Foto

Dovolím si nesouhlasit. Každý z nich měl a má své příznivce a odpůrce. Ani jeden z nich není světec. Havel společnost stmeloval kolem roku 1989 - pak se to měnilo. Klaus také stmeloval, v první půli devadesátých let. A byť jsou mi kroky prezidenta Zemana v tuto chvíl nepochopitelné a poněkud s nimi nesouhlasím, nevíme ještě, jaké bude celé jeho funkční období. Pokud chce rozložit sociální demokracii a dopřát pravici, aby se musela spojit, dělá to dobře;-D;-D;-D.

Co můžete čekat od levicového politika, který obdivuje Churchilla a Železnou Lady.

3 0
možnosti

Mám jiný názor....Havel nic nestmeloval. Byl to Havel, kdo jako první společnost polarizoval. Klaus nic nerozděloval. Klaus stál za svými názory, nic více a nic méně...a prostě část lidí s ním souhlasila a část ne.

Zeman nic netříští je to jen mstivý člověk. Havel, Klaus, přestože jím bylo z osobních důvodů protivně někoho přijmout, tak se chovali jako státníci. 

Zeman se chová jako buran,

6 3
možnosti
Foto

S prvním odstavcem bezvýhradně souhlasím R^

Druhý nehodnotím, protože Zemana osobně neznám a o jeho jednání se dozvídám až z médií, tedy nepřímo a selekivně.

3 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->