Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

asi si raději naleju panáka;-) ....no, hlavně, že vám to pomohlo, ať už to bylo cokoli;-)

2 0
možnosti
FV

Búh existuje to je pravda. Byl u nás Včera jsem spal a probudi mne šramot u pokuje kde spí matka a slyším jak říká. Pane bože co tady zase chceš?? ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Svědectví lidí ... těžko lze brát vážně :)

2 2
možnosti
MS

No nazdar. A to jako myslíte vážně, nebo je to nějaká parodie? 8-o

7 4
možnosti
LR

Už jste s tím byla u lékaře?

16 4
možnosti
PK

Spíš má stanovenu terapii psaním :-(

10 2
možnosti
Foto

J48a62n 88R66ý41z96n24a58r

23. 4. 2013 21:08

Při vší úctě k mnoha typům spirituality - na váš příběh je také možno pohlížet jako na potvrzení psychosomatické podstaty všech nemocí. Proti tomuto poznatku však církve docela nepochopitelně protestují.

Bohu díky za vše, co pomáhá a léčí.

13 3
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Rýznere,

děkuji za Váš příspěvek.

Ale zabývám se duchovní péčí o duši (tzv. pastýřská péče) a podle Bible nejsou všechny nemoci psychosomatické povahy. Podle Bible jsou některé pouze fyzického rázu, většina je démonického původu (tedy duchovní příčiny, negativní síly démonického světa). Ale vycházím z Bible - tedy dělení na ducha, duši a tělo (což psychologie a psychiatrie - ducha zcela vylučuje).

Ale souhlasím s tím, že hodně nemocí fyzickým má duševní příčiny. Nicméně rovněž Bible je možné uzdravení B-hem (který uzdravuje ducha, duši a odpouští hříchy), ne samouzdravení.

Přeji příjemný večer a jsem v dokonalé úctě, Vaše H. R. Šiander

4 13
možnosti
Foto

Samotný život v rozmanitých formách je zázrak. To, že 70 bilionů buněk člověka spolupracuje a navzájem se doplňuje, odumřelé nahrazuje novými, přitom ta bytost myslí, fantazíruje a tvoří. Možná se dokáže i velmi rychle vyléčit z infarktu, že po něm nic nezbyde. Babička, coby dítě někdy během první světový,měla ruce plné bradavic. Koupila si na ně mast Kobra. Dala si ji na noční stolek, ale zapomněla se před spaním namazat. V noci se jí zdál sen, že se maže a ráno měla ruce čisté, jako by bradavice nikdy neměla. Tuba s mastí nepoužitá. Hledala bradavice v posteli. Nebyly. Tělo umí zázraky. Jestli chceme věřit v Boha, hledejme ho sami v sobě.

13 3
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Bicero,

děkuji za Váš názor.

Ale nemohu souhlasit. B-h v nás to je učení New Age, to je to, co bylo počátkem Luciferova pádu z hory B-ží (hory Setkávání). To, že se jako stvoření můžeme dostat na úroveň Stvořitele je podle mě a také podle Bible jeden z prvotních hříchů - což byla pýcha. Možná to může fungovat, ale nechtěla bych vidět ty konce. To, kde je na začátku pýcha, to nikdy nedopadne dobře. Stejně jako to, že to nedopadlo dobře pro ďábla, tak to nedopadne dobře ani pro nikoho, kdo by ho následoval.

Přeji příjemný večer a jsem v dokonalé úctě, Vaše H. R. Šiander

3 12
možnosti
JC

J59a26n71a 26C30r81h40o76v66á

23. 4. 2013 20:09

Ráda bych věřila, ale mám pochybynosti, ne o existenci Boha coby stvořitele, ale myslím, že moc spravedlivý není, někdo se narodí a má všechno /lásku rodičů, materiální komfort/, někdo ne. Divné.  A ta  záležitost s Adamem a Evou se mi taky nezdá, proč musíme my všichni pykat za to, co oni provedli??? Bibli znám a čtu, ale pořád se mi nedaří vidět Boha jako lásku8-o

14 2
možnosti
Foto

Pěkný večer, paní Crhová,

děkuji za Váš upřímný příspěvek.

Ano, rozumím tomu, co píšete. Pokud si přečtete mé svědectví (vydám jej v PO 29. 4. 2013), pak si to můžete přečíst sama. Já jsem také neměla v životě "štěstí", dá-li se to tak říci. A dost dlouho jsem si myslela, že mě B-h nemá rád, že každého, ale ne mě. Nebo že požehná těm druhý, ale na mě zapomene. Nakonec jsem pochopila, že je to ďábelská lež, které jsem uvěřila. Není nic jasnějšího, než že nás B-h miluje (každého) tolik, že by právě za nás (za každého z nás) poslal zemřít svého Syna Ježíše Krista. Kdo by za Vás (či za mě) položil život? A našel by se vůbec někdo, kdo by nás tolik miloval?

Také jsem pochopila (po tom všem neštěstí), že to je jako v Janově ev. 9, kde se učedníci ptají Ježíše na slepého muže, zda hřešili jeho rodiče nebo on?! Proč se mu to stalo? A Ježíš odpovídá: "Nejde o to, zda zhřešil on nebo jeho rodiče, ale aby na něm byly zjeveny B-ží skutky." A TOTO JE ODPOVĚĎ PRO NÁS - B-h má pro nás dobrou zprávu (evangelium), že každou bídu, nouzi, strádání, chudobu, utrpení či nemoc... chce použít k tomu, aby se v našem životě oslavil. Protože nás miluje, tak nám chce požehnat.

Přeji příjemný večer a mnoho B-žího požehnání, Vaše H. R. Šiander

3 13
možnosti
JL

"Pro mne to byl důkaz, že mě Ježíš skutečně vyslyšel."

Pro mne by to byl důkaz, že se mi (zatím) infarkt vyhnul.

Inu ... každý to má jinak :-)

16 3
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Lebedo,

ano, já také věřím tomu, že to bylo zcela konkrétní vyslyšení modlitby. Vždyť se ten člověk modlil za konkrétní věc a B-h to udělal. Lékaři navíc diagnostikovali infarkt... Který ale později již nebylo možné najít.

Přeji příjemný večer a jsem v dokonalé úctě, Vaše H. R. Šiander

2 13
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->