Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

kdyz z cest po svete odesilam par cumkart, vybiram si kde mozno znamky s jinym nametem nez s politiky. Pokud mozno, to same plati i pro odesilani posty pri navsteve Ceska.

1 0
možnosti
JR

J97a76r69a 42R96a66n61k

15. 2. 2013 23:00

Znamky zasadne cele stitky pro sberatele (posilam kamaradovi) - vetsinou si vybiram z fauny a flory. Nabubrele statniky, NE;-)

1 2
možnosti
SW

1. Dosti nepekna reklama na dosti nemozny roman v zahlavi (ktery nema s idnes nic spolecneho, zajimave, ze Iva Pekarkova si nesmi do zahlavi a nekam davat reklamu na knizku, ac jeji romany jsou prevazne z blogovych clanku a maji spojeni s idnes, Rebeka Hedvika Briketa ano)

2. Dosti detinsky postoj. Nebudu kupovat znamku a nebudu tak uznavat presidenta? Kolik vam je? (nemusite odpovidat, ja to vim, 9 vam uz davno bylo)

9 1
možnosti
RK

Známky už léta nekupuju. V trafice je nevedou, když chci něco poslat, tak zaplatím hotově a oni tam šoupnou místo známky razítko. Před X lety jsem si známky koupil, doma se mi válely a když jsem je pak chtěl použít, tak se změnilo poštovné. U těch ze Čtyřlístkem to snad neplatí, ale prezidentská známka bude mít nominální hodnotu. Takže NE.

5 0
možnosti
JS

Jakou prodají, takovou beru. Smiřte se s tím, že je Zeman dalším prezidentem. Já sice volila KS, prohra mne zamrzela, ale tohle hysterčení a monstr demonstr akce už mi lezou krkem. Nebyli jsme a ještě nejsme na přímou volbu prezidenta zdaleka mentálně vybaveni, jak tak na některé koukám.

10 1
možnosti
JL

Známky prakticky nekupuju, posílám pohlednice tak maximálně z dovolené v zahraničí. Když byl zvolen na Hrad Klaus, byla to pro mě taky těžká depka. Zvyknete si i na Zemana. Snad se neuchlastá a vydrží 5 let. :-))

2 1
možnosti
ML

M76i38l19a83n 66L92u55k40e81š

15. 2. 2013 11:28

Domnivam se, ze ceska spolecnost jednoduse neni rozdelena na 2 tabory prozemanovcu a proschwarzenbergu. Respektive ze neni rozdelena zasadne vice nez po jakychkoli jinych svobodnych volbach. Lide zkratka maji ruzne nazory a na rozdil od vas si myslim, ze je to normalni a nikomu jeho nazor neberu. Za par let Zeman odejde a prijdou jini, ktere si opet sami zvolime. Vseobecne se tomu rika vlada lidu prostrednictvim volby svych zastupitelu. Proc mam intenzivni pocit, ze tento proces zvany demokracie vadi prave te skupine lidi, kterou sama predstavujete?

3 0
možnosti
JS

Smím se zeptat madam odkud jste spadla?

5 4
možnosti
JN

Ono záleží na tom, komu a co píšu.

Pokud posílám finančnímu úřadu žádost o prominutí penále za jednodenní zpoždění daňového přiznání, je mi úplně fuk, jaký ksicht se kouká ze známky.

Pokud posílám gratulaci k narozeninám, raději tam nalepím nějakou kytičku nebo motýla, zřícenina taky nevadí, ale obličeje  a politické události raději ne.

2 0
možnosti
JL

Jakožto sběratel známek Československa a později i ČR si samozřejmě známky se Zemanem koupím, kupuji totiž všechny známky, které vyjdou. Pro sběratele je elkem jedno, kdo na té známce je - sběratel tam hledá něco jiného.

2 0
možnosti
JN

Sběratel nejsem, ale mám doma album bezcenných známek po svém tatíkovi, sám jsem do něj v dětství taky něco přidal, nyní to zas doplňují moje děti.  Presidenty máme všechny s výjimkou Háchy, ale ten snad ani na znáce nevyšel.  Samozřejmě, že do té řady přidáme i Zemana.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS