Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

předpokládám,paní autorko,že budete volit v ústí. co myslíte,jak to tu dopadne??:-)

0 1
možnosti
Foto

R^Tak, nepodstatné jste vysvětlila a nyní vysvětlete podstatné: Jak je možné, že pan kandidát Schearzenberg restituoval majetek Československého státu, který mu v den jeho odchodu ze země nepatřil ? Jak j možné, že p.kandidátu Schwarzenbergovi byl prodán st.p. Becherovka, i když byl ve střtu zájmů jako poradce úřadujícího prezidenta? Jak je možné, že mu podnik nebyl odebrán, i když nesplnil podnímky privatizace ? Děkuji

4 5
možnosti
TH

Ktery zamek restituovbal, ktery mu nepatril?

5 1
možnosti
PV

P65a58v46e43l 48V64é39b53r

24. 1. 2013 19:57

Raději bych byl, kdyby  se rozebral mýtus "Schwarzenberg - věrný Kalouskův soudruh"

5 3
možnosti
VH

To je dobře, ne?   Vy byste chtěl ministra financí, který by dovolil zvyšovat dluh tempem 1/4 biliónu ročně? (Což by se bez všech nových opatření stalo.)  Pokud ano, jeďte na dovolenou do Řecka (a je jedno, kdo stát zadlužil - toto jsou důsledky).  No - v Maďarsku to ze stejných důvodů nevypadá o moc lépe.

0 3
možnosti
MJ

Důležité je, že rád nahlíží do výstřihu. Ale když jsem na FB chtěl po komunitě KS, aby mi sdělila jednu jedinou pozitivní věc, kterou KS vykonal a která zlepšila životy lidí v ČR, dočkal jsem se nejen žádné odpovědi, ale hromadného hlášení mého profilu jako spamu. Vy mi taky asi paní Rebeko nedokážete říct, co pozitivního vlastně KS vykonal pro občany naší země, viďte. Hlavně že je Karel COOL. Inu co, já mám ze života v totalitě 22 let zkušeností a tento trénink se mi popřípadě bude hodit. Ti netrénovaní budou v šoku, pokud KS vyhraje. :-)

4 4
možnosti
MK

Nevím, co Vám sdělila FB komunita. Za sebe mohu říci, že KS se velmi zasloužil o nátlak na komunistický režim co se týče lidských práv. Pomáhal vydávat v zahraničí zakázané autory za komunistické diktatury. Po roce 89 pomáhal našim politikům proniknout do světa a otevíral jím dveře u zahraničních vlád.

4 4
možnosti
AF

A14l18e30n55a 55F17i59r94s48t

24. 1. 2013 18:53

DÁM HLAS KARLOVI, ABYCH POMOHLA VYPADNOUT KLAUSOVI.

6 9
možnosti
Foto

Že Vás Aleno to CTRL+C, CTRL+V baví? Nebo to děláte v akordu, placená od kusu?

8 4
možnosti
PV

tak musim rict, ze volici MZ tech mytu o KS moc nevymysleli. volici KS jsou daleko plodnejsi. kdyz se tech lzi oprostim, zhodnotim hola fakta, pak jit volit nemohu, bylo by to proti mym moralnim zasadam.

8 3
možnosti
IH

I30r10e58n32a 64H35r15u80b90á

24. 1. 2013 18:53

Prosím napsat, co vymysleli voliči KS na MZ a není to pravda.

2 7
možnosti

R^

Nevolím aroganci, bezduché bonmoty a prázdný, falešný nacionalismus!

Volím noblesu, slušnost, věcnost a skutečné vlastnectví!

Co volíš Ty? Hrubost nebo noblesu?

:-)

7 12
možnosti
Foto

http://adamvasina.blog.idnes.cz/c/318096/Karle-mas-ruce-od-krve.html slušnost, noblesa, vlastenectví...v tom případě Karla určitě nevolíte, že?;-)

4 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS