Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hugous.z.lipek

28. 9. 2010 19:54
milá Beky,

kdo si přečte Váš článek před nedávnou dobou,kdy opěvujete premiéra Fischera,tak se musí zasmát Vašemu kolotoči,ostatně chápu,proč máte tolik pochopení pro soudce a ne třeba o mnohem  záslužnější a potřebnější profese.

Holt časem člověk pochopí více,i ve Vašem případě.Zdraví hugouš.:-/;-D

0 0
možnosti

Klara33

15. 9. 2010 10:33
Je to velká pravda

Ten článek je velká pravda. To, co předvádí politici se svými demagogickými prohlášeními proti soudcůmm jakož i "profesionální" práce většiny novinářů je jejich velká ostuda. Ale jak jste napsala, soudců je přes tři tisíce, obyvatel a potencionálních voličů několik milionů. Co je lehčího, než se zalíbit strefováním se do soudců a jejich platů soudců a apelovat tak na lidskou závist? Že o věci většina lidí a dokonce ani politici a novináři skoro nic neví, je přece jedno. Příkladem jel např. článek pana Steigerwalda tento týden v MF, který se rád vyjadřuje ke všemu - on prostě ví nejlíp, jak mají být soudcům sníženy platy, je totiž chytřejší, než 12 elitních právníků-ústavních soudců. Nad takovým egem zůstává rozum stát.

0 0
možnosti

Mychal.B

15. 9. 2010 11:26
Re: Je to velká pravda

Do platů soudců se nikdo nestrefoval dokud oni sami neusoudili, že snížení jejich platů o pár procent ohrozí jejich nezávislost, neúplatnost a společenskou prestiž :-P

0 0
možnosti

Gašpo

15. 9. 2010 10:31
Viete rád by som videl podobnú analýzu

urobenú trochu inak. Keby boli miesto +-%, uvádzané ich reálne platy, prípadne koľko si sudca zarobí za hodinu. Z Vášho podania ( netvrdím že to bol účel ) vyzerajú ako strašný chudáci, ktorí napriek tomu že obetovali kus života vzdelaniu, musia strašne strádať. Kľudne ich porovnať s platmi poslancov a argumentovať na tom. Možno by to bolo lepšie.

Ono už samotné tvrdenie, že štátny úradník niečo štátu "ušetril" je dosť dráždivé v svetle skutočnosti, že tie peniaze štát neprodukuje, ale ťahá z vrecák daňovým poplatníkom.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->