Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

23. 7. 2010 10:28
esli wono to nejni takle...

pokud chlap hledá nějakou žabičku.......tak tam nebude psát "nic ze mě nekouká, ale dal bych si rád".

Stejně jako tam dámy nenapíšou "zoufalka bez valného zájmu o sex by se ráda někomu pověsila na krk" ;-D

p.s. jde samozřejmě o nadsázku.....ale celkově ten net možná moc prožíváte.....vážnost FB profilu bych srovnal tak s důležitostí pionýrské nástěnky (pokud tušíte o co šlo) :-)

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

23. 7. 2010 10:33
Re: esli wono to nejni takle...

Smutná, životem zklamaná, se zlomeným srdíčkem hledá troubu, co tyhle kecy žere i s navijákem ;-)

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

23. 7. 2010 9:57
Jen nechapu co ma spolecneho

krestansko-zidovska kultura z ktere vychazite spolecneho s tim, ze lide nemaji byt neverni?

0 0
možnosti

anžto

23. 7. 2010 9:45
mno

to jestli je ženatý nebo ne, se stejně ukáže a to dost rychle:-) co se týče partnerů těch, kteří se takto seznamují, těch mi je líto. Ale holt život je boj:-) 

0 0
možnosti
W

Wendolene+

20. 7. 2010 8:44
nojo, proste lidi lzou

Proc 2 x rozvedena zenska rika, ze ma status svobodna ci dokonce single?

0 0
možnosti
A

Astartoth

23. 7. 2010 9:49
Re: nojo, proste lidi lzou

Sianderova rebeka uz je dvakrat rozvedena? ;-D;-D Ja to rikal, prvni nechtel mocit v sede, druhy zesmesnoval matku bohyni ;-DR^

0 0
možnosti
F

Fanýs

19. 7. 2010 23:43
ženatý

Mám kamarády, kteří žijí s přítelkyní a mají s ní děti. Ti si tam mají napsat, že jsou ženatí nebo svobodní?

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

20. 7. 2010 8:44
Re: ženatý

A voni potřebujou někoho lovit, že musej mít profil na seznamce?

0 0
možnosti
P

parnassius

19. 7. 2010 16:06
Jó, internet je sviňa,

proto jsem tomuto způsobu seznamování nikdy nepřišel na chuť. Ne že bych to potřeboval, ale občas se (i zde) dočtu, jak to chodí, nebo mi některý známý poreferuje. A sociální sítě považuji za dobrovolný striptýz......

Jinak k té otázce: Ono je myslím jedno, jestli ze sebe budu elektronicky dělat svobodného, nebo v reálu sundám kroužek a nebo rozehraju hru na "moje žena mi nerozumí.....prostě nová média, staré triky;-)

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

19. 7. 2010 16:32
Re: Jó, internet je sviňa,

Kdybys nepovídal...i na netu můžeš najít poklad.;-)

0 0
možnosti
AH

alex hart

19. 7. 2010 15:10
A co vlastně hledáte?

Milá Hano, Rebeko,

pokud hledáte muže přes internet, tak nevím, co od toho očekáváte. To chce vyrazit mezi lidi, sundat si růžové brýle, a předem si porovnat vlastní představy o svém budoucím partnerovi se soužitím vašich rodičů a starších známých. Pokud jsou vaše nároky na partnera diametráně vyšší, než je v okruhu vaší společenské vrstvy normální, máte možná nereálné představy.

.

Jiná věc je, že hodně peněz vždy trochu nebo více kazí lidi. Když má muž hodně peněz, vždy se na něj lepí ženské (a nikdo se jejich morálce moc nediví), a někteří muži své postavení dokonce mají potřebu inzerovat, jak píšete. Tak se na takové vykašlete, pokud vám jde o ryzí cit. A pokud vám jde o prachy, tak takové naopak vyhledávejte. Internet vám pomůže. A pokud chcete obojí současně, tak vás potěš pánbůh. 

0 0
možnosti
A

Astartoth

19. 7. 2010 16:03
Re: A co vlastně hledáte?

Soudim, ze primarnim predpokladem bude, ze muz si po svatbe vezme jeji prijmeni, sekundarnim, ze bude mocit vsede a terciarnim, ze nebude zesmesnovat genderove studie ;-O

0 0
možnosti
JN

Yesname

19. 7. 2010 13:01
Tak nevím,

na FB nemám uvedenou žádnou informaci, jak jsem se teď díval. To jsem taky špatnej?

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

19. 7. 2010 13:24
Re: Tak nevím,

Pěkné odpoledne, Yesname :-)

díky za příspěvek pod mým blogem.

No, špatnej? To je otázka, která by se měla řídit podle toho, koho hledáte - pokud jen sítě nebo kamarády, tak to asi špatně není. Ale pokud přítelkyně, tak možná ano...

Ale mezi námi, já se osobně domnívám, že pokud někdo o sobě sděluje málo informací, je něco špatně. První, co mě napadne je to, že něco skrývá. A co to? Je všechno O.K.? Ale to se asi člověk může mýlit a měl by si to při další korespondenci ověřit.

Příjemný den, blogerka H. R. Šiander

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

19. 7. 2010 12:23
Ženáči

chtějí jako milenku holku, která by nikdy "nešla se ženatým". Neláká je holčina, která jde s každým, zlatokopku, vdavekchtivku... Hodná holka se srdcem na dlani, to je ten nejlepší úlovek.

Hani, moc bych Ti přála, abys našla mužského, který by cenil stejného hodnoty jako Ty. Bojím se však, že je to marné čekání. Takovým je dneska padesát, šedesát a tu svou milujou nadevše. A mladí chlapi mají spoustu problémů sami se sebou, sebemenší problém, ale i nudu ve vztahu řeší milenkou. Vztahy mezi lidmi jsou na tom dnes celkově hodně zle. Já se teď snažím mít ten nejlepší sama se sebou, a je to taková fuška, že na chlapy prostě nemám čas.;-)

0 0
možnosti
ST

Stará turistka

19. 7. 2010 11:06
Svoboda je stav mysli!

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 623
  • Celková karma 16,39
  • Průměrná čtenost 3862x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->