Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hugous.z.lipek

5. 5. 2010 21:56
prosím Vás

Rebeko,nechte si ty seniory.Od Vás mi to připadá dost trapné.

0 0
možnosti

petrph

6. 4. 2010 16:54
něco je dobře, a něco ne

Neboli, to že stát či obce investují právě v době krize do staveb, které plánují budovat v budoucnu je naopak chválihodné. Jednako, v době krize to pořídí levněji (firmy se o velkou zakázku "poperou"), druhako dá se lidem práce. Ekonomicky průhledné jako facka. Zdůrazňuju, stavby , které se stejně plánují , protože zbytečně vyhazovat ze státního se nemá ani za konjuktury. Ale dálnice se stejně musí postavit, náměstí zrekonstruovat, armáda dozbrojit. To že se to "odsune" až bude po krizi je krátkozraké, pak se zaplatí mnohem víc...

Jenže, za podmínek, které jsem napsal, tedy že se to opravdu teď, díky krizi, pořídí za míň. Na předražené a zkorumpované zakázky by, za doby krize a státního dluhu, měli klidně vyhlásit stanné právo....

0 0
možnosti

vioš

6. 4. 2010 15:05
dobře vám tak

Typická ODSsákovina. Co jste si tam navolili, to tam máte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->