Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

František Kostlán

6. 2. 2009 8:50
Dobrý den,

výjimečně si s vámi dovolím nesouhlasit. Právě proto, že půlka Rathovy rodiny byla nacisty vyvražděna, měl by Rath okamžitě odstoupit a chodit kanály. Píšu o tom tady:

http://kostlan.blog.tyden.cz/clanky/2737/rathanoik-v-akci-aneb-neurazejte-zidy.html

Reflex jen reagoval na fakt, že Rath je k pošpinění politických oponentů schopen doslova všeho, neštítí se ani dávat jim za příklad Hitlerovu hospodářskou politiku, která vedla k vyvražďování lidí, včetně části Rathovy rodiny. Mě tudíž naopak mrzí, že se nenašlo víc takových odvážných médií, která by - byť karikaturou - dokázala pojmenovat věc správným jménem.

Mějte se dobře.

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

6. 2. 2009 12:35
Re: Dobrý den,

Pěkný den, Františku,

děkuji za Váš názor.

Přeji příjemný den, H. R. Šiander

0 0
možnosti
R

Raverr

6. 2. 2009 8:40
Vážený paní Šandierová

;-D;-D;-D radši se věnujte kritice předpotopní hudby na Radiožurnálu. ;-)Možná získáte více pochopení.

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

6. 2. 2009 12:33
Re: Vážený paní Šandierová

Zdravím Vás, Raverre,

děkuji za názor a že čtete mé blogy ;-D

Krásný den, H. R. Šiander

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

6. 2. 2009 8:26
Rath je jako Churchill

Z jedné strany do druhé.

Ten Hitler je Rathovo Galipoli.

Teď už přijde jen serie vítězství a porážka

nepřítele;-D

0 0
možnosti
ZM-M

Zbyněk Meruňka - moderátor

6. 2. 2009 8:26
Článek bez argumentů

"Nikdy bych ale nedávala rovnítko mezi nacistického vůdce Třetí říše Adolfa Hitlera a středočeského hejtmana a poslance Parlamentu České republiky Davida Ratha"

A nějaký argument by nebyl? Vy tady jenom prezentujete, že máte v hlavě nějaký blok, o kterém ani nevíte, jak se tam vzal ale to vám nebrání ho vnucovat jiným.

0 0
možnosti
AH

alex hart

6. 2. 2009 10:28
Re: Článek bez argumentů

Autorka své argumenty celkem jasně napsala. Vy ale možná jen neumíteb(či spíše nechcete) číst.

.

Já jinak pana Ratha taky moc rath nemám, ale to že se proti němu sthla tak silná mediální kampaň také považuji za nepřiměřené. Osobně si myslím, že důvodem vůbec není jeho výrok. Ten se stal jen další záminkou k útoku našich "naprosto zpravodajsky vyvážených a nestranných" médií. Já si naopak myslím, že mnoha lidem především velice vadí Rathův boj proti farmakologické mafii, když byl ještě ministrem. A proto se do něj věština modrých i našich nestranných novin a vyvážené televize stále naváží.  

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

6. 2. 2009 8:21
Vlcí vyjí ,karavana jede dál

Soudruzi Rath bude jednou premiérem

a my lékaři budeme bohatí.Už si kupuji

vidle na přehazování penězR^;-D

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

6. 2. 2009 7:59
No to je hnus...

Tak Rathovi vyvrazdili rodinu a on je presto obdivovatrelem Hitlera? No tak to je fakt hnus, ten clovek neni normalni :-©

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

6. 2. 2009 12:51
Re: No to je hnus...

Pěkné odpoledne,

myslím, že jste to nepochopil! David Rath není obdivovatelem Adolfa Hitlera a troufám si říci, že ani nikdy nebyl a není. To, co se mu zdá jako dobrá myšlenka - je dát lidem práci, zvýšit platy a umožnit lidem, aby lidé utráceli a podporovali své výrobce a podniky ve státě. I já s touto myšlenkou souhlasím. Ostatně, co dělal Tomáš Baťa? Zlevnil své zboží, zaměstnancům dal slevy a výhody a vyprodal plné sklady bot, aby získal kapitál. Jeho boty byly tak levné, že si jeho mohl dovolit každý. Baťa obul celý národ a lidé kupovali jeho boty.

Pravda, kdyby David Rath uvedl jako příklad řešení finanční krize Tomáše Baťu, nikdo by ho z ničeho neobviňoval.

Příjemný den, H. R. Šiander

0 0
možnosti

debater

6. 2. 2009 7:45
Ten Hitlerovský knírek

Mudr. Rathovi naprosto sedí, i kdyby se o Hitlerovi nikdy nezmínil, svým každodenním chováním jasně ukazuje, co je zač. Užitečné si je také přečíst vlastní článek v Reflexu. Nejenom že je ukázkový oportunista a bigamista (což je u nás, pokud se nemýlím, pořád ještě trestný čin) ale k dosažení svých met se nerozpakuje vyzývat občany k občanské neposlušnosti nebo rovnou k nerespektování zákona. To je od zákonodárce, jímž mimo jiné také je, něco jako hrdelní zločin. Pan Rath je v naší politice velice nebezpečná a slizká kreatura a důsledky jeho politiky si všichni ještě dlouho poneseme. Kdyby po něm zbyla jenom finační díra, bylo by to ještě dobře.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

6. 2. 2009 8:42
Re: Ten Hitlerovský knírek

Třebaže Ratha takříkajíc nemusím,slizké a nebezpečné kreatury bych hledal spíš ve vládních stranách a mezi jejich obdivovateli.

0 0
možnosti
HF

Klotilda

6. 2. 2009 7:39
Tenký,tenoulinký, led

Způsob, jakým Hitler ovlivnil ekonomiku Německa, je obecně známý fakt.Přibližně stejnými slovy, jaké použil pan R., se tato informace dostane všem žákům na základce a pak i s detaily (letní čas ap.) na střední škole.No a ta karikatura?Na titulních stranách časopisů jsou obdobných fotomontáží a malůvek  miliony.

Nařčení neoblíbence z hitleromilství, je teď nějak populární. Řezání hraniční závory při vstupu do Schengenu, použil proti politické rivalce v krajských volbách i bývalý ústecký hejtman Šulc.

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

6. 2. 2009 12:53
Re: Tenký,tenoulinký, led

Pěkné odpoledne,

děkuji za Váš názor.

Příjemný den přeje H. R. Šiander

0 0
možnosti
DH

Thompson

6. 2. 2009 7:34
Ratha Vám nemusí být líto vážená paní

"Kdo s čím zachází, tím také schází" a také "Kdo seje vítr, sklízí bouři". Rath, neboli Kraken, jak mu straničtí soudruzi přezdívají, je nasazován v parlamentu (i mimo něj) na tzv.špinavou práci. Jeho arogantní výpady vůči politickým rivalům jsou dostatečně známé. Jeho egoismus je nebezpečím pro budoucnost kraje, kterému vládne/nevládne způsobem, který připomíná Chavezovy praktiky (např.snížení platů ředitelům škol za to, že nesplnili jeho přitroublý dotazníkový ůkol!). Nezaslouží si tedy slitování v mediálním boji. A to, že mu fašisti zabili část rodiny, je velice smutné, ale pan hejtman to nemůže používat jako svůj štít, který drží před sebou při svých čím dál tím drzejších a hlavně záludnějších výpadech vůči svým oponentům. Upozorňuji, že nestraním ani jedné politické garnituře.

0 0
možnosti
IKČ

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

6. 2. 2009 7:18
Je chyba ODS, že jediným objektivním deníkem

jsou noviny soudruha Ondřeje Macury ? :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 623
  • Celková karma 13,45
  • Průměrná čtenost 3862x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->