Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

PavelKoran

13. 2. 2009 10:55
ještě něco jsem zapomněl ...

V kontextu posledního příspěvku jsem zapomněl dodat, že to, jak autorka blogu doprovodila svou litanii obrázky z Osvětimi a z Varšavy je nechutné.

0 0
možnosti
PK

PavelKoran

13. 2. 2009 10:53
ŽIDOVSKÁ RODINA?

Do diskuse tohoto blogu jsem před pár dny psal o tom, že Rath nemá židovské předky. Zajímavě tento příspěvek zmizel. takže znovu: Rathovi příbuzní za války zemřeli, ale ne proto, že by byli zlikvidováni v rámci Endlössung der jüdischer Frage. Prostě proto, že žádný z nich nebyl Židem, přinejmenším podle tehdejších šílených zákonů ne. Rath si jenom znovu vymýšlí.

0 0
možnosti
JM

Irish Stout

11. 2. 2009 0:18
Polovina Rathovy rodiny skončila v koncentráku, říkáte.

No to je jistě smutné. Ale proč si ten hochštapler pouští hubu na špacír, to je snad jiná věc, když ráčejí dovolit...

0 0
možnosti
PK

PavelKoran

13. 2. 2009 10:47
Re: Polovina Rathovy rodiny skončila v koncentráku, říkáte.

Ne, není to tak. Žádná polovina Rathovy rodiny v koncentráku neskončila. Ani mezi jeho předky nebyli Židé, minimálně takoví, kteří by za stupeň svého židovství byli podle norimberských zákonů za Židy bráni. Ano, mrtvé v rodině D.Rath měl. Kdo je ale v té době neměl? Při mnoha stech tisíc mrtvých občanů ČR to není výjimka.

Pan Rath prostě opět lže.

0 0
možnosti
V

Vikina

10. 2. 2009 22:09
Docela rád si Tě čtu,

holka, protože na rozdíl od níže podepsaných debilů Ti to celkem pálí a nenecháš se oblbovat mainstreamem. Je zvláštní, že když někdo říká na plná ústa v podstatě pravdu (tím teď myslím Ratha), jsou z toho ti lotři, co neřeknou jediné rovné slovo, úplně na větvi (o našem hnoji a póvlu nemluvě. Mmch., Šafr byl darebákem už v dobách kdy působil v Českém deníku, divil jsem se, jak ho tam mohl Kudláček vůbec držet). Takže díky za články a R^

0 0
možnosti
JK

Fajlum Bum

11. 2. 2009 13:51
Re: Docela rád si Tě čtu,

Nenechme se oblbovat mainstreamem! Čtěme blisty a Právo!

Mimochodem Rath možná řekl pravdu, ale ne tak úplně celou. Zapomněl dodat, že Hitler ekonomiku především nastartoval z peněz zabavených židům, které následně v dobytčácích lifroval do koncentráků.

Už mu jen zbývá za nějakým podobným plácem říct "Myslím to upřímně".

0 0
možnosti
BP

pk203

10. 2. 2009 8:09
aha ?

Takže polovina rodiny zemřela v koncentráku ?

No tak už to chápu......

0 0
možnosti
RH

Kruton

8. 2. 2009 10:30
Paní Hano Rebeko

To, že byli příbuzní Dr. Ratha zavražděni je tragické, ale o to je horší, když se jejich krev dovolává totalitních receptů jejich vraha. Jeho útoky na liberální ekonomy jsou jak z dílny pana Hitlera.

0 0
možnosti
RK

šedý vlk

8. 2. 2009 1:20
Paní Šiandrová,

dohnala jste mne k slzám! Copak mají chudáci příbuzní páně Ratha, zahynuvší v koncentrácích, společného s tím, že jejich příbuzný potomek je odporný populista?! D. Rath špiní jejich památku! 

0 0
možnosti
JN

jirkasokolik

7. 2. 2009 14:04
Oprava:

... zajímavý ...

0 0
možnosti
JN

jirkasokolik

7. 2. 2009 14:03
Dr. Rathovi v jeho despotickém chování byl příkladem ...

...pravděpodobně už jeho otec.

Našel jsem zajímaví článek na Neviditelném psu zde:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/dokument-otevreny-dopis-prezidentu-republiky-flp-/p_politika.asp?c=A051028_115115_p_politika_wag

0 0
možnosti
PP

parat

7. 2. 2009 8:43
Hlavně, že se podepíše i "Rebeka"

fanatismus je všude, že? Ale to hlavní: I ve slušných rodinách se narodí úchyl, náboženský fanatik či vrah. Děti komunistů komunisty nenáviděly a naopak. Takže obhajoba Ratha rodinou Ratha je na úrovni komunistiké marše: i tam děti "buržoustů" mohly za své rodiče. A co tomu říká hlava? Jedině u náboženských fanatiků a komunistů se víra povinně přenáší...

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->