Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

8. 12. 2008 15:26
jasně že na tom není nic divného

je to každého věc,aby si zvolil takový způsob života, jaký mu vyhovuje.Blbý je, když je někdo sám a při tom by rád nebyl,na druhou stranu taky jste si všimala, jak většina vdov dříve nebo později rozkvete ? ;-D

0 0
možnosti

pidla

8. 12. 2008 12:06
Karma ,

není nic divného na tom, že jste sama, nenechte si cokoli namluvit, jednejte jen za sebe, žijete si svůj život, tak co je komu do toho. R^

0 0
možnosti

efita

8. 12. 2008 10:51
ftipek

Přijede vesničan do města si užít.

Zapadne do nějakého podniku, popíjí a všimne si dvou hezkých dívek. Zavolá obsluhu, objedná jim láhev vína, a pak se obsluhy zeptá, zda-li by je mohl někam pozvat. Dostane se mu odpovědi, že zřejmě ne, že dotyčné jsou lesby.

Venkovan tento pojem nezná, tak je mu dále vysvětlováno, že lesby znamená, že jsou na ženský. Načež mu to zapálí a zdvihne skleničku směrem k těm dvěma slečnám s přípitkem:

"Tak na nás, na lesby!"

:-)

0 0
možnosti

efita

8. 12. 2008 10:50
....na vsi jinak nežz ve městě

Myslim, že na první pohled na cizim člověku nepoznate, zda je singl-sám,

žádný člověk není na světě sám, člověk je tvor společenský a pokud pracuje celý den mezi lidmi, je rád třeba  večer  doma sám.

Myslím, že je to záležitost předsudků, na malém městě , popř. v paneláku si lidé vidí do talíře a proto se zbytečně starají o soukromí druhých. Je na každém znás, zda se rozhodl být sám nebo holt nenašel vhodného partnera. To není jako koupit si nové boty, když mi  to napadne, je to zaležitost dlouhodobá. V tomto připadě je lépe neřídit se heslem lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše a pod tlakem okoli zoufale hledat. Kdo si počká, ten se dočká.......autorka vám o tom příště jistě napíše;-).

Podle mého názoru je ideální kombinace žena v rozkvětu 20-30let a zralý muž 40-50letV

0 0
možnosti

Fonon

7. 12. 2008 10:26
Paní Rebeko, vy jste muž

že víte jak je to u nás mužů?

0 0
možnosti

Wendolene

7. 12. 2008 7:35
Muzi se dokazou lepe smirit se samotou,

 stary mladenec je bezna vec, ale stara panna je malokdy spokojena. Muzi nemaji materske pudy, nemaji delohu, tudiz nemuseji resit biologicke hodiny. Muzi a zeny funguji jinak, nezmenite to. A pokud nam svobodna starsi zena porad zduraznuje, jak je stastna, ze je sama a jak ji nic nechybi, raduje se ze zivota, tak se muzete vsadit, ze opak je pravdou. ;-)

0 0
možnosti

MacX

7. 12. 2008 7:35
Je to skoro stejné

A jak to víte, že když muž je sám, tak to okolí vnímá jako, že je to v pořádku? Vy jste někdy byla osamělým mužem, nebo si to jen tak myslíte? Jediný rozdíl je v tom, že když je to problém ženy, tak ji každý polituje a snaží se jí poradit, kdežto muž se k tomu raději ani nesmí přiznat, jinak by byl jen směšný slaboch.

0 0
možnosti

Beky

7. 12. 2008 23:05
Re: Je to skoro stejné

Pěkný večer, MacXi,

děkuji za Váš příspěvek do diskuse :-)

Ne, nejsem mužem a nikdy jsem nebyla, ale znám blíž asi 50 (?) mužů a nikdo se nikdy nad nepozastavoval nad tím, že jsou sami.

A nesouhlasím s tím, že pokud si muž postěžuje, že se cítí sám, že je "směšný slaboch". Což koresponduje se vzorcem chování, že muž, který pláče ukazuje slabost. Nesouhlasím s takovými vzorci! Neboť nejsou pravdivé... I muži mají své dny, těžká období a potřebují porozumění... Takže přiznat si, že člověk je sám se mi zdá upřímné a lepší, než to popírat.

Příjemný večer, H. R. Šiander

0 0
možnosti

iff23

7. 12. 2008 3:51
samotna

zena neni divna, divna je az kdyz zacne mluvit o tom ze nikoho nehleda a je spokojena. asi je to zpusobene dostatkem a zajmem muzu uz od pubertalniho obdobi zeny, nebo faktem ze zena je tvor citovejsi a socialnejsi, mozna i ty hodiny biologie a materstvi maji vplyv..ale vysledek je ten, ze zena byt sama proste neumi. naopak pro muze, jak sama pisete, zena je jen jednou z "veci" nekde mezi karierou, hobby atd a tedy se muz podle toho chova, zije a pusobi. nejenom mluvi..

0 0
možnosti

Beky

7. 12. 2008 23:01
Re: samotna

Zdravím Vás, paní Samotná,

děkuji za Váš příspěvek do diskuze :-)

Ale nesouhlasím s Vámi. I ženy mohou být samy, mohou o tom mluvit, že jim právě muž nechybí a mohou žít hodnotný život i bez muže. Jsou lidé, kteří jsou celý život sami, např. kněží v celibátu... kteří nemají potřebu sdílet s jiným člověk svůj život.

Krásný advent, H. R. Šiander

0 0
možnosti

wolf4

7. 12. 2008 2:45
Nic divneho

Je mnoh divnejsi veci nez byt sam. Divna je tato doba, divny je soucasny zivotni styl, dost divne je co je dnes pro lidi dulezite.

Rika se, ze privest dite do tohto sveta muze jen blazen a je to pravda.... nastesti k tomu, aby se z cloveka stal blazen staci, aby se zamiloval... a na tom neni nic divneho... je to jen biochemicka reakce, u nekoho prijde drive u nekoho pozdeji, nekde trva dlouho jinde rychle odezni... ale tak uz to priroda chtela

0 0
možnosti

qfp

7. 12. 2008 11:37
Re: Nic divneho

Nádhera, pár divných slov o nás.

0 0
možnosti

o.kostal

7. 12. 2008 1:59
Mno,

snazite se popsat "vyznavany" stereotyp a pritom se dopoustite stejne chyby jako ti, ktere kritizujete. Nesouhlasim s Vasim nazorem, protoze pausalizujete. Vzdy je to o jedincich, ne o pytlicku vsech lidi. Ja osobne znam mnoho lidi, kteri chapou a znaji duvod proc byt nejaky cas single. Neni to divny, je to normalni. Lide, kteri tohle odsuzuji, nebo se nad tim pozastavuji, maji pouze velice malo zivotnich zkusenosti. Toto vse. Nic vic.

Na druhou stranu je nutno davat pozor, protoze muz neni biologicky ovlivnen tak jako zena. Muz casem zraje, jako vino, casto krat je hezci ;-) a muze plodit zeny i po 30tce ;-). U zen to je bohuzel opacne. Nevim proc to tak dementne priroda zaridila, bohuzel, je to fakt. Smirte se s tim.

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->