Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hollyiq6000

5. 11. 2008 23:30
Máte schopnost ...

... vidět věci a situace pozitivně. To je pro život dobré. Mohla byste brečet, že jste se (z nějakých důvodů) rozvedla, že vztah zkrachoval atd. - je jistě dobré, že svou situaci vidíte pozitivně.

A k těm vašim otázkám: já jsem asi jeden z mála lidí, kdo má volného času tolik, kolik si sám určí. A stejně jako vy říkám: JE TO FAJN!!! Dosáhl jsem tohoto stavu po více jak 25letém úsilí v různých zaměstnáních --- je to pro mne nová (velmi pozitivní) zkušenost. Přesně vím, o čem mluvíte.

Můj zítřejší den - shodou okolností den mých narozenin: Ráno si pojedu koupit dárek, který jsem si sám vybral, odpoledne zajedu na návštěvu ke kamarádovi, v předvečer s dalšími kamarády náš pravidelně-čtvrteční sport v tělocvičně, a večer oslava narozenin společně se synkem a manželkou. Večer bude završený zápasem naší milované Slávie proti Aston Ville.

Je to moc fajn mít svůj čas pro sebe a být v tomto svobodným ... už proto je to fajn, že život není nekonečným ...

0 0
možnosti

daris

5. 11. 2008 18:51
Jo jo, volný čas je moc fajn,

já mám kromě manžela ještě dvě děti školou povinné a plný pracovní úvazek. Právě proto si těch volných chvilek u knížek a na procházce moc vážím. Nejsem si ale jistá, jestli bych si je dovedla správně vychutnat, kdyby nebyly tak vzácné. Vánoce dvakrát do měsíce by mě asi taky nebavily....  

0 0
možnosti

Astricka

5. 11. 2008 17:38
Nechápu

Já jsem tedy vdaná a rozhodně si můžu zalenošit během víkendu jak chci, protože moje drahá polovička mě ve většině prací s klidem zastoupí. Na procházku se s manželem taky dostaneme když chceme, není problém. Myslím, že je to o komunikaci mezi dvěma a pak jde všechno.  A vůbec, proč nakupujete dárečky a komu, když je vám to tak všechno na obtíž  a jste ráda sama???:-/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS