Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mammamia

8. 10. 2008 16:57
zajimavy clanek

nicmene mi prijde neprijemne, jak se uz 63 let po skonceni WW2 neustale zduraznuje a pripomina, jak zide  nesmirne trpeli. vime to vsichni, ale proc maji nekteri lide za svuj zivotni ukol to kazdodenne a porad dokola opakovat? mimochodem, z uvedenych jmen vyplyva, ze se jedna pouze o zidy. jeste jsem neslysela, ze by se takhle snazili zvyraznovat jine skupiny obyvatel, kteri trpeli v koncentracnich taborech naprosto stejne.

to uz je na hranici ziskani profesionalni pomoci tak strasne dlouhou dobu omylat jedno a to same. proste je to pryc, je to dlouho, tak se radeji pojdme venovat dulezitym vecem dneska.

me to pripomina jen vyvolavani viny u vsech ostatnich, kteri meli stesti a prezili.

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

8. 10. 2008 17:55
Re: zajimavy clanek

Slečno, vy si koledujete. Pálí vás snad vaše zaměstnání? Víte přece, co říkala paní DOCENTKA. My, pracující většina, jsme bezvýznamní zloději kancelářského materiálu, občasní pobírači sociálních dávek, okrádáme v malém stát i sami sebe, plus další neřesti. Jak se vůbec můžete pokoušet srovnávat s NIMI, DOCENTKAMI, jejich ratlíky a dalšími? Buďte opatrná, slečno...nepodmíněné tresty už padají, k velké radosti paní DOCENTKY...;-)

0 0
možnosti
S

seadog

8. 10. 2008 18:20
Re: zajimavy clanek

Dimitare, cert vzal tresty, me by docela stacilo ti osobne nakopat prdel! A pozor ja nejsem zid, jen me tvoje kecy a tvych soukmenofcu odnekud z hluboke zumpy serou!(Y)

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

8. 10. 2008 18:33
Re: zajimavy clanek

Mně je úplně jedno, kdo jsi, spíše by mě zajímalo, kdože mají být moji soukmenovci?;-D

0 0
možnosti
KB

Karel Bor

9. 10. 2008 14:03
Re: zajimavy clanek

Nerozumím. Kdo je DOCENTKA s ratlíkem?

0 0
možnosti

lubossula

8. 10. 2008 18:38
Re: zajimavy clanek

druha svetova valka mela celkem cca 60 milionu obeti, z toho byla desetina zidu, celkem bylo 30 milionu civilnich obeti. TEdy kazda sesta civilni obet byl Zid. V Polsku bylo vice obeti Zidovskych nez civilnich obeti nezidovskych. U nas bylo temer 5 x vic Zidovskych obeti nez nezidovskych. JE vam to malo?

0 0
možnosti
D

dr_NO_

9. 10. 2008 9:50
Re: zajimavy clanek

podle me i kdyby kazda obet byla zid tak uz je to pekna votrava, vsude samej chudacek zid, film o zidech, kniha o zidech, platit odskodne zidum, pamatniky zidum..jako kdyby meli patent na utrpeni

0 0
možnosti
M

mammamia

9. 10. 2008 9:51
Re: zajimavy clanek

zastavate diskriminacni politiku, vic k tomu neni co dodat.........a ze na sebe neupozornuje zbylych 50 milionu...........to chcete rici, ze jedni jsou hodnotnejsi nez druzi? Rv

0 0
možnosti

lubossula

9. 10. 2008 10:48
Re: zajimavy clanek

diskuse s vami zacina byt nemozna, to se omlouvam

0 0
možnosti

lubossula

9. 10. 2008 10:56
Re: zajimavy clanek

prece jen mi to ale neda se naposledy pokusit uvezt vas trosku to realneho uvazovani. Pokud zminuji 60 milionu obeti, myslim ti druhou valku jako celek, nikoliv, jen to co se delo v evrope. Pokud mluvim o zidovskych obetech, je treba vedet, ze oni byli obetmi prosteho vyvrazdovani, nikoliv valecneho silenstvi ve smyslu obeti odboje, naletu apod. Je treba rict, ze podlehly dve tretiny evropskych zidu. Porad je vam to malo? Samozrjeme obeti jinych narodu jsou rovnocene, to nikdo nerika. Podstatne vsak je, ze zide byli vyvrazdovani cilene na zaklade prislusnosti k narodu, nikoliv proto, ze stale na te ci one strane narodu ve valce. A to je podstatne.   

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->