Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DG

Dan G.

11. 7. 2008 10:25
Pěkný článek

Víte, co je zajímavé? Jsem muž (28 let), a přesto mám podobnou zkušenost jako Vy. S tím rozdílem, že narážky, které slýchám, obvykle míří trochu jiným směrem. Obvykle to není o pár kilech navíc, ale třeba o kariéře, manželství, založení rodiny a tak dále. I když....je tu jeden člověk, který se mě za poslední rok (možná dva) také snaží přesvědčit, že už nejsem nejmladší. Je to můj nejlepší kamarád, který ač je o rok mladší než já, vypadá oproti mě starší tak o 10 let. Pročpak mi to asi pořád říká?:-)

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

15. 7. 2008 15:09
Re: Pěkný článek

Ahoj Dane G., musím se smát, co píšeš! :-) Jak to tak vypadá, opravdu hodně lidí má stejnou zkušenost jako já nebo Ty (i když v jiných oblastech). Možná je to taková česká vlastnost, co myslíš? Jakože někdo žije nějakým způsobem, ale druzí mají pocit, že to není správné... Takže se potřebují vyjádřit k tomu, jak žijeme a často se to děje dost "neomaleně"... Nenech se odradit! Fandím Ti! :-) Stejně jako každému, kdo se s takovými "povzbudivými připomínkami" setkává.

0 0
možnosti
IH

íla

10. 7. 2008 13:50
Holky...?

Ještě Vám nebylo třicet a píšete, že si přece jen připadáte "docela mladé"...? Překvapení, které na Vás teprve čeká je to, že se ani neohlídnete a těch 10-12 let mezi 30a 40 frnknou strašně rychle. Co pak? půjdete se utopit? Z mého hlediska jste tak ve věku nedávno dostudované VŠ a mládí teprve začíná.

A jestli Vám podobné věty sune nějaká určitá osoba přemýšlela bych, jak  to má se sebevědomím on-Takhle se totiž slabší jedinec snaží znejistět toho lepšího proto, že má sám strach, že o něj přijde....taková nevědomá manipulace....

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

10. 7. 2008 14:20
Re: Holky...?

Ve 40 začne ta pravá pohoda! Vztahy, děti, nemovitosti budou vyřešené, takže vyrazím s psí smečkou a úžasným mužem na jachtě okolo světa. :)

0 0
možnosti

anžto

10. 7. 2008 13:10
no

mě se třicítka taky blíží, ale údajně vypadám mladší - takže svůj vzhled nějak neřeším, a že stárnu poznávám třeba spíš na tom že potřebuju víc spánku a nesnesu tolik alkoholu jako v osmnácti:-) ale jinak je to ok - mám jedny džíny, které nosím do lesa nebo tak a mám je od svých 13 let:-) a to si do nich pořád dávám pásek:-) 

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

10. 7. 2008 14:07
Re: no

Zdravím Tě! Nevím, jak vypadám na té fotografii, ale jsem typ jako Ty! Ještě nedávno mi ženské v TESCO oslovovaly: "Tak co si dáš?" Když máš na triku třicítku, tak to bereš s humorem a víš, že Tvé míry jsou stejné... Ale to, co jsem článkem chtěla vyjádřit - někteří muži prostě blbě kecaj! A i když vypadám dobře, stejně Tě to někdy může nahlodat... Když máš "svý dny"...

0 0
možnosti
OK

Obcasnykomentator

10. 7. 2008 12:34
Když mi bylo...

dvacet, sahala moje představivost nejdále k ženě třicetileté.

Když mi bylo čtyřicet, shledal jsem jednu o dva roky starší úžasnou. A o nějaké roky později mě dostala "osmačtyřicítka".

Teď, ještě o něco starší, zjišťuju, že některé šedesátnice jsou sakra zachovalé čupr baby...

Takže asi tak :-)

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

10. 7. 2008 12:55
Re: Když mi bylo...

To je krásné. Mám to podobně s muži. Teď ve třiceti se mi začínají libít i ca. 35-letí, které bych ještě před pár lety označila za dědky. Ale vlastně pořád se pohybuju v rozsahu plus/mínus 3 roky od/k mému věku.

A k nedostatkům svým i partnerovým se s přibývajícím věkem stávám tolerantnější, třeba špíček na břiše teď už dovedu označit za roztomilý, ne za ohavný jako ještě před pár lety. Nebo si ho ani nevšimnu. :-)

0 0
možnosti
J

Jack777

10. 7. 2008 12:18
.....

Je fakt, že člověk stárnutí nezastaví. Takže naznačovat 40letý ženský, že nevypadá jako dvacítka, je stupidita. Ale taky je pravda, že když jdu na oběd do restaurace a vidím co holky do sebe nacpou, to jsou porce pro dřevorubce. A pak se rozčilují, když je někdo upřímný a naznačí, že by to chtělo trochu míň žrát a víc se hejbat. Byl jsem kdysi v zahraničí ve škole nebo spíš kurzu a měl jsem dost spolužaček z asie. Ty holky toho snědly tak 1/3 toho co holky evropský a dost na sebe dbaly. Hlavně japonky. Mnohým bylo kolem 30 a když jsem tam přišel tak jsem si myslel, že jim není ani 20. Mě je ani ne 33 a i když mám pocit, že se to začíná lámat, tak mi lidé stále hádají max 25 někdy ani ne 20. A když vidím některý 30tky tak bych si vedle nich připadal jako jejich syn :-). Možná je to v genech, ale možná by to fakt taky chtělo míň jíst, miň hulit a chlastat...

0 0
možnosti
SB

behunka

10. 7. 2008 12:35
Re: .....

a proč hned jenženský?? Když jsem byla  na srazu školy ( skoro se bojím napsat že 18 let po maturitě) tak aholky byly všechny stejné. Teda k poznání bez valných změn. Když změna tak k lepšímu za to kluci... až na výjimky fotříci s bříškem, někdy pleší atd. Nebyl to jen můj názor, ale všech. I ty chlapi to uznali.

0 0
možnosti
MH

babca

10. 7. 2008 12:17
bude vám 30?

a necháte se v tomto věku rozhodit podobnejma řečma? Tak to může být jedině:

1 - malé sebevědomí - a tudíž to není o celulitidě, ale o psychiatrovi

2 - opravdu o sebe málo dbáte a lidem v okolí vadí, že jste ve 30ti rezignovala

jinak si neumím podobnou snůšku nesmyslů, které tam píšete vysvětlit. ještě by ste mohla přidat fejeton na téma, že ve 30ti máte pocit, jak už jste stará...

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

10. 7. 2008 12:03
Nevhodné kecy

Díky za reakce :-) Jsem ráda, že to vnímáte stejně... Došla jsem ke stejnému závěru, jak mi radi "pralinka_rumova", žiji si tak, jak si myslím, že je to nejlepší! A dobré rady mě povzbudí, špatné nechávám "padat na zem"...

0 0
možnosti
V

vladimirra

10. 7. 2008 11:51
hloupé řeči

vedou hloupí lidé...

Když mně bylo 30, řekla mi jedna moudrá (starší) dáma: "Teď začíná to nejhezčí období tvého života, užij si to."

Na tahle slova si velice často vzpomenu, měla totiž pravdu...

Takže, buďte svá, na hloupé řeči nedejte a radujte se ze života :-)

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

10. 7. 2008 12:06
Re: hloupé řeči

Mně zase jedna moudrá starší dáma, byla to původem Češka, ale prožila 40 let v Africe a dalších 20 let v USA, radila: "Ten nejlepší věk pro ženu začíná po 40. roku života!" Takže se také těším na tuto metu ;-D Měla dvě dcery a říkala, že nejen pro ni to byly báječná léta, ale i pro její dcery...

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

10. 7. 2008 11:39
více sebevědomí

Dobrá rada - pěstujte si své sebevědomí nezávisle na mužích, zejména nezávisle na těch, kteří žádné nemají a potřebují si zvětšit tímto způsobem své ego. Slušný chlap si takové kecy nedovolí, já třeba jsem ochotná to odpustit jedině svému otci, a to ještě jen do určité míry.

Žijte sama za sebe, používejte zdravý rozum, a nenechte si kecat do života od kdejakého trouby, kterému chybí sociální nebo emoční inteligence. A určitě neberte ohled na to "co by tomu řekli lidi", to vás jen staví do závislé pozice na všech, kdo by vás mohli, proboha, někdy zkritizovat:-)

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

10. 7. 2008 11:37
karma

R^V

0 0
možnosti
  • Počet článků 623
  • Celková karma 13,41
  • Průměrná čtenost 3862x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->